İstek jexxty sistemi için çim istegi

• Konuyu açan Konuyu açan alic38
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 135
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulmasına yardımcı olmak için konuya yorum yazabilirsiniz.

alic38

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
bu jexxty sistemi için kullanmak üzere aranızda bana .spt uzantılı güzel çim verebilecek var mı aranızda aradım fakat pek hoşuma giden bulamadım. jexxtty orjinaldeki gibi.. elinde olup paylaşmak isteyen olursa yoruma bırakabilir veya özelden iletebilir. şimdiden tşk ederim.

SPT uzantılı tek çim pek yok piyasada gwnelde bitkiler var unpacklerde, kendiniz yapsanız daha iyi

SPT uzantılı tek çim pek yok piyasada gwnelde bitkiler var unpacklerde, kendiniz yapsanız daha iyi
Çimleri kendim yapacam en sonunda agaçlarıda az kaldı.. Agaçları SpeedTreeCAD4.2 ve 3 kullanarak yapmaya gayret gösteriyorum fakat sıkıntı. keske birileri metin2 SpeedTreeRT.dll sini geliştirse. SpeedTreeCAD 7 8 9 ile uyumlu yapsa bu kadar çim agaç gıtlıgı yaşamayız. 3 ve 4.2 uyumlu metin2 offf offfffff... SpeedTreeRT.dll açık kaynak kodları vardı onunla yapayzeka kullanarak geliştiriyim uyumlu yapayım diyorum da abi çok zorlu karıştırıcı bir iş engine kodlamak gibi bu yüzden 3 ve 4.2 mahkumuz suanlık. 3 ve 4.2 benim için bu programları fazla kullanmayanlar için oldukça ugraştırıcı dedim eger hazır birkaçtane bulursam birde çimle ugraşmayayım. çünkü tam bir zulum aslında benim için.
kopiko diye bi arkadaş sanırım bunlarla alakalı paylaşımlar yapıyor konularının birinde olması lazım tam hatırlamıyorum yalan olmasın
bahsettiğin ismi arattım profiline baktım eger dogru baktı isem tabi.. herhangi bir çim izine vb. raslamadım profilinde..

Geri