sonra warez oluyor gerçiV2 satışa çıkartmıyacak herhalde bana en son öyle söylemişti kurt abimizbu ue5 olmuş.. harika ! @hasanmacit birazdan alayım bari bunu hasan ne diyorsunsonra warez oluyor gerçi
Yıllardır abartarak bitiremediği v2, modellerin upscale edilmiş ve büyütülmüş hali sanırım. Çok güzel görünüyor fakat v1 den farkını çıkartamadım.
ve environment kısmını dinamik olarak sanırım romen birisi zaten yapmıştı ondan örnek almış olmalı.upscale var evet onu direkt görsellerden anladımve environment kısmını dinamik olarak sanırım romen birisi zaten yapmıştı ondan örnek almış olmalı.
Tam emin değilim ama buradan örnek almış olmalı

o zaman biz kodlarız v2 ye dair ne kullandıklarını anlayacağım birazdan yazarımV2 satışa çıkartmıyacak herhalde bana en son öyle söylemişti kurt abimiz
şedır hasanımız her türlü desteği sunacaktır. 
Bence bu metin2 nin ruhuna daha çok uyumlu olmuş![]()

Rüzgar +900 yapmış herşey uçuşuyor videoda. Bunu atlamayalımaçıkcası zevkler renkler tartışılır ama bence diğeri/jetty daha iyi.
jettyx in bu kadar çok büyük değişiklik yapıp özeneceğini sanmıyordum. Çünkü eski versiyonlarında ben karton görünümlü ağaçlar üzerinde çok çalışmıştım. Ve görüldüğü üzere ağaçlar yine karton.( edit : fakat şimdi fark ettim ışık sızıntısı ağaçları biraz daha realistik hissiyatına yaklaştırmış)
Tabi bu görsellerde de çok fazla bir şey yok aslında benim gördüğüm tahminim dinamik environment ve upscale var ve bunları yapması çok zor değil. Sadece biraz zaman ve bolca kahve gerekli![]()

kovboy müziği eşliğinde sağdan soldan çalı çırpı çıkartır yakındaRüzgar +900 yapmış herşey uçuşuyor videoda. Bunu atlamayalım![]()
Bu arada romenin paylaştığı skybox üzerinden fikir edinmişler.valla beni heyecanlandırdı, warez için sıraya girdik kovalıyoruzben skyboxtaki değişiklik dışında bir şey farketmedim. yani o güneş felan çok iyi gözüküyor ama kalan her şey aynı ahım şahım bir şey yok. kitleyi boşuna heyecanlandırmış bence.
yüksek teklifler almış bu arada fakat net rakam yok , yok mu ya çok bilen şunu yapan paraya ihtiyacı olan yapsın, türkler de yapıyor densin gururlanalım. Türk ekonomisi şahlansın biraz.
bizim @Kaiser yaptı yavalla beni heyecanlandırdı, warez için sıraya girdik kovalıyoruzyüksek teklifler almış bu arada fakat net rakam yok , yok mu ya çok bilen şunu yapan paraya ihtiyacı olan yapsın, türkler de yapıyor densin gururlanalım. Türk ekonomisi şahlansın biraz.
@pasha37 hocam sen yaparsın 10 müşteriye satsan döviz girer türkiyeye
Edit : jettyx 1.6 ve 2.0 da bulunan bazı geliştirmeler benden
tam hali var mı ben göremedim. bu senin paylaaştıgını ve bir kaç geliştirmesini görmüştüm bence her türlü destek verilmeli.bizim @Kaiser yaptı ya
profiline girip konularına bak hepsini görürsün oradantam hali var mı ben göremedim. bu senin paylaaştıgını ve bir kaç geliştirmesini görmüştüm bence her türlü destek verilmeli.