Panel JetsPanel Tarzı Metin2 Web Panel Market Dahil 20+ Tema Gelişmiş Sistem

Socket baglantıları calısmıyor kayıt olamayanlar sadece accounts.sql içerisinden bakiye nin not null unu kaldırsın Çoğu sistemi kullanamıyorsunuz biraz gereksiz paylaşım
Paylaşılan tarihte daha gelişmiş bir panel yoktu. Emek verilmiş bir panel ( Tarafımca hazırlanmadı).Geliştirmeye açık umarım daha iyisini yapar siz paylaşırsınız.
define('URL','
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
adı');
define('DB_TYPE','mysql');-----------? buraya ne yazılcak
define('DB_HOST','localhost');----------? buraya ne yazılcak
define('DB_USER','veritabanı kullanıcı adı');
define('DB_PASS',şifresi');
define('DB_NAME','veritabanı adı');

host farklı oyun sunucusu farklı bir sorun olrmu ? son olarak oyun içinde offline nesne marketi var bu paneli kullansam bir sorun yaşarmıyım?
Hayır sorun olmaz. Web paneli hostinge yükleyin mysql - localhost aynı kalacak aşağı kısma HOSTİNG VERİTABANI OLUŞTURUP bilgileri doğru şekilde girdiğinizden emin olun sonrasında zip içinde yer alan sql dosyasını phpmyadmin ile içe aktarın. Settings tablosunda 2.sayfada olması lazım yanlış hatırlamıyorsam oraya oyun sunucusu bilgilerini yazıp siteye giriş yapabilirsiniz. Karşılaştığınız hatalar olursa yorumlardan aynı hatayı alan arkadaşların çözümlerine bakabilir , yorum yazabilir veya konu açabilirsiniz.

Account tablosunda ep ve em kodları ne ise siteyi öyle güncelle
bunu açık kaynak olarak forumda paylaşman gerçekten büyük hizmet konuyu yukarıda görünce tekrar teşekkür etmek istedim

@Whistle selamlar, sabitte herhangi bir panel yok, ben zamanında ilk internet sitesini açarken herhangi bir rehber olmadığı için de çok fazla vakit harcamıştım, bu konunun aslında sabitlenmesini değerlendirebilir misiniz?

bunu açık kaynak olarak forumda paylaşman gerçekten büyük hizmet konuyu yukarıda görünce tekrar teşekkür etmek istedim

@Whistle selamlar, sabitte herhangi bir panel yok, ben zamanında ilk internet sitesini açarken herhangi bir rehber olmadığı için de çok fazla vakit harcamıştım, bu konunun aslında sabitlenmesini değerlendirebilir misiniz?
Değerli yorumun için teşekkür ederim. 🙏

bende şöyle bir sorun var mesela itemshop rahatlıkla açılıyor onda bir problem yok ama bir kere açtıkdan sonra kapatınca geri açamıyorsun
1743873049573.webp

kurulumu yaptım en sonunda paytr aktif ettiğim halde gözükmüyor markette biligisi olan varmı?

Piyasada lisanslı olarak satılan

Profesyonel web paneldir
Scripte Dahil ;
Admin Panel
Market Paneli
20+ Farklı Tema Seçeneği
Destek Sistemi
Dahili Ödeme Altyapıları
Ve Daha Fazlası
Bulunmaktadır.

-----DİKKAT----

Burada bulunan data.sql dosyasını oyun sunucusuna değil hostinge yüklüyorsunuz.

Cpanel/Plesk panel giriş yapın
Yeni database ve kulanıcı oluşturun
Phpmyadminden oluşturduğunuz veritabanına data.sql dosyasını içe aktarın

Veritabanı içinde settings tablosunu bulun
2. Sayfaya geçin
Ip-User-Pass şifrelerini kendi oyun sunucu bilgileriniz ile düzenleyin

cpanel databse oluşturduktan sonra site dosyalarında app/config/database.php dosyasını oluşturduğunuz veritabanı bilgileri ile değiştirin/düzeltin

Admin Giriş

"
" adresindengiriş yapın
Şifre oluşturucu ile yeni şifrenizi oluşturun ve boşluksuz şekilde verdiği anahtarı kopyalayın
Phpmyadmine giriş yapın
Veritabanında user tablosunu bulun
Password satırını verdiği anahtar ile değiştirin
Giriş yapın

Varsayılan giriş bilgileri
admin
123456

Admin Panel ;
12267 eklentisini görüntüle
12268 eklentisini görüntüle
12269 eklentisini görüntüle
12270 eklentisini görüntüle

Anasayfa ;
12271 eklentisini görüntüle
12272 eklentisini görüntüle
Market ;
12273 eklentisini görüntüle

Pass : Hd8wM6Fyvm8jilkQSvj9vSvNemYUlmMM

Beyaz ekran sorunu php sürümünü değiştirin uygun sürüm 5.6

Kayıt olma sorunu ;
Burdaki account sql dosyasını ve site dosyalarında bulunan registermodel.php dosyasını bunlarla değiştirin

kardeşim dosyayı indirdim acaba sql dosyalarını göremedim...

Database Bağlantı Hatası​

Hata Kodu: 1049

Açıklama: Hatalı database adı

Tür: İkincil

MariaDB 10.5 kullanıyorum dbtype vs değiştirmeye gerek varmı?

çözümü için yol gösterebilme imkanınız varmı?

Merhaba siteyi hostinge veritabanını ve ftp dosyalarını kurdum. Veri tabanı bağlantısınıda doğru girdim. Fakat siteyi açtığımda "
Bağlantı Hatası: Access denied for user 'u559731046'@'localhost' (using password: NO)" hatayı verdi. Veri tabanı bağlantısını database.php dosyasında yaptım. Bu konu ile alakalı yardım edebilir misiniz?

Dosya Eklentileri

• metin2.webp
    metin2.webp
    4,7 KB · Gösterim: 22
Geri