- Ticaret Puanı
- 0
Yeşil efsun nesi üzerinden giderek üst üste konulmasını istiyorum ve geçmş konuları inceleyerek denemeler yaptım fakat başarılı olamadım.
item_proto.txt dosyasında anti_stackable yi silip oraya item_stackable yazdım ve bu dosyayı yeniden FTP deki gerekli dizine yükledim ve item_names.txt ile item_proto.txt dosyalarını dump protodan geçirdim ve elde ettiğim item_proto'yu locale içerisine atıp paket ve packa attım ama işlem öncesindede sonrasındada navicattaki 'flag' stünunda herhangi bir değişim göremedim aynıydı hep.
kod satırını paylaşıyorum
item_proto.txt dosyasında anti_stackable yi silip oraya item_stackable yazdım ve bu dosyayı yeniden FTP deki gerekli dizine yükledim ve item_names.txt ile item_proto.txt dosyalarını dump protodan geçirdim ve elde ettiğim item_proto'yu locale içerisine atıp paket ve packa attım ama işlem öncesindede sonrasındada navicattaki 'flag' stünunda herhangi bir değişim göremedim aynıydı hep.
kod satırını paylaşıyorum
item_proto.txt yeşil efsun nesnesi'nin kod satırı:
71151 ¿¬À簦ºITEM_USE USE_CHANGE_ATTRIBUTE 1 ANTI_DROP | ANTI_SELL | ITEM_STACKABLE LOG NONE 0 0 0 0 0 LIMIT_NONE 0 LIMIT_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0