Yardım /inv'de gm logosunun gözükmesi

• Konuyu açan Konuyu açan darkbloodly
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 13
  • Gösterim Gösterim 140
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

darkbloodly

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
merhaba oyuncunun yanına ışınlanıyorum gm logosu gözüküyor hesap gizli olsa da fixini bilen var mı acaba? marty 5.7

IMG_2683.webp

Şöyle bişey yapmıştım bi ara istersen deneyip kullan

mehmetin dediği #define ENABLE_CANSEEHIDDENTHING_FOR_GM 5.8 sürümünde mevcut 5.7 de varmı bilmiyorum yoksa bunu sökebilirsin

mehmetin dediği #define ENABLE_CANSEEHIDDENTHING_FOR_GM 5.8 sürümünde mevcut 5.7 de varmı bilmiyorum yoksa bunu sökebilirsin
mehmet ENABLE_CANSEEHIDDENTHING demedi ki ? __ENABLE_STEALTH_FIX__ dedi, 5.7 de de var ayrıca

senin dediğin fix diğer gmler invde bile olsa onları görebilme ile alakalı

Arkadaş biraz yanlış anlatıyor sanırım sorunu inv haldeyken logo sürekli gözüküyor mu demek istiyorsun video vs ekleyebilirsin konuya

Arkadaş biraz yanlış anlatıyor sanırım sorunu inv haldeyken logo sürekli gözüküyor mu demek istiyorsun video vs ekleyebilirsin konuya
hangi arkadaş yanlış anlatıyor, ? konunu en üstünde yazıyor işte invde olmama rağmen gm logosu gizlemiyor inv komutu herkes görünmez olsam da gm logosunu gözüküyor, bunu daha farklı kim nasıl anlatsın sorun tek

Geri