- Ticaret Puanı
- 0
merhaba oyuncunun yanına ışınlanıyorum gm logosu gözüküyor hesap gizli olsa da fixini bilen var mı acaba? marty 5.7
Martsama 5.8 deki enable stealt system gibi bişey olması lazım adı onu kendi oyununuza uygularsanız düzelirmerhaba oyuncunun yanına ışınlanıyorum gm logosu gözüküyor hesap gizli olsa da fixini bilen var mı acaba? marty 5.7
ne işe yarıyor bu stealt falanMartsama 5.8 deki enable stealt system gibi bişey olması lazım adı onu kendi oyununuza uygularsanız düzelir
24741 eklentisini görüntüle
Şöyle bişey yapmıştım bi ara istersen deneyip kullan
1 saniye gecikmeli geliyor logone işe yarıyor bu stealt falan
bu efekti mi gizliyor komple olayı nedir
ama yine gözükecek hocam benim ki bazen gözükmüyo invdeyken gm logosu hep kafada1 saniye gecikmeli geliyor logo
alakası yok hocam muhtemelen bende de ekli o __ENABLE_STEALTH_FIX__ marty 5.7 kullanıyorumMARTYSAMA 5.8 client src içerisindeki enable stealt system i kendi oyununa eklersen kusursuz /in çalışır kimse göremez seni
mehmet ENABLE_CANSEEHIDDENTHING demedi ki ? __ENABLE_STEALTH_FIX__ dedi, 5.7 de de var ayrıcamehmetin dediği #define ENABLE_CANSEEHIDDENTHING_FOR_GM 5.8 sürümünde mevcut 5.7 de varmı bilmiyorum yoksa bunu sökebilirsin
hangi arkadaş yanlış anlatıyor, ? konunu en üstünde yazıyor işte invde olmama rağmen gm logosu gizlemiyor inv komutu herkes görünmez olsam da gm logosunu gözüküyor, bunu daha farklı kim nasıl anlatsın sorun tekArkadaş biraz yanlış anlatıyor sanırım sorunu inv haldeyken logo sürekli gözüküyor mu demek istiyorsun video vs ekleyebilirsin konuya
Selamlar görüntü var mı farklı bir gm logosu kullanıyorsanız standart gm logosu ile deneyin bazen ondan kaynaklı olabilirmerhaba oyuncunun yanına ışınlanıyorum gm logosu gözüküyor hesap gizli olsa da fixini bilen var mı acaba? marty 5.7
hayır official gm logosu mseler falan sorunlu değil karşılaştırdım baska serverler ileSelamlar görüntü var mı farklı bir gm logosu kullanıyorsanız standart gm logosu ile deneyin bazen ondan kaynaklı olabilir