Çözüldü ikarusv2 build hatası alıyorum yardımcı olabilecek var mıdır

• Konuyu açan Konuyu açan DevJax
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 12
  • Gösterim Gösterim 166
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

DevJax

Jax
Üye
Ticaret Puanı
0
merhaba arkadaslar pazarı sorunsuz ekledim fakat build sırasında böyle bi hata alıyorum bu hatayı vermemesi gerekiyor diye biliyorum kendi dosyasında cünkü sistem de files de ekli hal ihazırda nasıl çözebilirim bu hatayı
C++:
Genişlet Daralt Kopyala
if (pkItem->IsSealed()){
burdaki pkItem den hata alıyorum error veriyor build almıyor 2325:7 deki kod bu
C++:
Genişlet Daralt Kopyala
#ifdef ENABLE_SOULBIND_SYSTEM
        if (pkItem->IsSealed()){ //pkItem den alıyorum 
            SendPopupMessage(ch, "IKASHOP_SERVER_POPUP_MESSAGE_CANNOT_ADD_SEALED_ITEM");
            return true;
        }
#endif

merhaba arkadaslar pazarı sorunsuz ekledim fakat build sırasında böyle bi hata alıyorum bu hatayı vermemesi gerekiyor diye biliyorum kendi dosyasında cünkü sistem de files de ekli hal ihazırda nasıl çözebilirim bu hatayı
C++:
Genişlet Daralt Kopyala
if (pkItem->IsSealed()){
burdaki pkItem den hata alıyorum error veriyor build almıyor 2325:7 deki kod bu
C++:
Genişlet Daralt Kopyala
        if (pkItem->IsSealed()){ //pkItem den alıyorum
            return true;
        }
#endif
Hatayı ben mi göremedim kod blogu içinde buraya atar mısın

Son düzenleme:
Hocam bir resim yada aldığın hatanın syserini göremedim . pkıtem den hata alıyorum demişssiniz kod bloğunu atmışsınız fakat neye nasıl niçin hata verdiğini bilmeden yardımcı olmak zor

Hocam bir resim yada aldığın hatanın syserini göremedim . pkıtem den hata alıyorum demişssiniz kod bloğunu atmışsınız fakat neye nasıl niçin hata verdiğini bilmeden yardımcı olmak zor
soru cevap kısmında nedense resim atmaya izin vermiyor yöneticiler şöyle anlatayım derlemede ikarus_shop_manager.cpp (direkt shop un dosyası bi değişiklik yapmadım bu arada) 2325:7 de hata veriyor if (pkItem->IsSealed()) den use of undeclared identifier. 'pkItem' hatası veriyor buildi kesiyor.
2325. satırda yukarda verdiğim hata işte soulbind yani ruha bağlama sistemi hali hazırda sw de ekli zaten sorun yok kullanıyorum pkItem den neden kesiyor onu anlamadım ikarus_shop_manager.cpp de
C++:
Genişlet Daralt Kopyala
        if (pkItem->IsSealed()){ //BURASI VERDİĞİ HATA
            return true;
        }
#endif

bunu dener misin bi:
Genişlet Daralt Kopyala
    if(item->IsSealed()){
        ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "930");
        return;
    }
#endif

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri