Soru İkarus V2 offline shop Mainline altyapı

• Konuyu açan Konuyu açan Happy Way
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 11
  • Gösterim Gösterim 483
Herhangi bir konuda danışmak istediğiniz soru varsa bu öneki seçebilirsiniz.

Happy Way

Yardımsever Üye
Yardımsever Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0

Mainline alt yapıya ikarus v2 ultimate sistemini ekledim fakat işleyişini pek bilmediğim için sizlere danışmak istiyorum.

Öncelikle bana test etmem gereken kısımlarını söyleyebilir misiniz ?
Şuanlık bir problem göremedim ve müzayede sisteminin işleyişini pek bilmiyorum bilinen bir bugu varmı test etmem için
item kopyalama , kilitli sayfaya item koyma gibi sorunlar varmı ne gibi durumlarda olusuyor gibi gibi şeyleri bu konu altına yazabilir misiniz
Şuanlık bir problem göremedim ama tabiki bildiğiniz bugları deneyip düzeltmeye çalışmak isterim teşekkürler.

Bende mainline alt yapıya bunu kurmuştum sonra hoşuma gitmedi kaldırıp v1 olanı kurdum o daha hoş bence şuanda aktif olarak 2 tane Server de de gördüm

kendi pazarındaki efekti göndermek istersen seve seve kullanmak isterim :D

Bende mainline alt yapıya bunu kurmuştum sonra hoşuma gitmedi kaldırıp v1 olanı kurdum o daha hoş bence şuanda aktif olarak 2 tane Server de de gördüm
Tasarımsal iyileştirmeleri ileride yapmayı düşünüyorum şuanda bu yapıyı sorunsuz bir şekilde düzeltme gibi bir amacım bulunmakta bakalım başarabilecek miyim bilmiyorum ama bu konuda istekliyim :)

Pek tercih edilen bir sistem değil açıkçası. Açık arttırma kaldırıp öyle kullanın pazar sistemini. Bir iki core riski dışında güzel bir pazar sistemidir tavsiye ederim.

Pek tercih edilen bir sistem değil açıkçası. Açık arttırma kaldırıp öyle kullanın pazar sistemini. Bir iki core riski dışında güzel bir pazar sistemidir tavsiye ederim.
açık arttırma sisteminde ne gibi sorunlar var ? şuanda sadece olduğu haliyle eklediğimde oluşma riski gördüğüm belli başlı sorunlar var onları vakit bulunca önlem alıcam ama açık arttırma da ne gibi sorun olduğunu yada oluşabileceğini bilmiyorum daha net olursanız sevinirim

açık arttırma sisteminde ne gibi sorunlar var ? şuanda sadece olduğu haliyle eklediğimde oluşma riski gördüğüm belli başlı sorunlar var onları vakit bulunca önlem alıcam ama açık arttırma da ne gibi sorun olduğunu yada oluşabileceğini bilmiyorum daha net olursanız sevinirim
Muhtemelen tam da bundan dolayı kullanılmayan bir sistem hocam. Ne gibi sorunlar doğurabileceği pek bilinmiyor. Yeterince test edilmiş bir eklenti değil.

Muhtemelen tam da bundan dolayı kullanılmayan bir sistem hocam. Ne gibi sorunlar doğurabileceği pek bilinmiyor. Yeterince test edilmiş bir eklenti değil.
Para aktarma konusundaki bugu kaynagını buldum onun için bir çözüm uygulayacagım nedeni teklif verilen paraları ön bellekte tutması rebbot sonrası gidiyor bu yüzden diye dusunuyorum kaydı mysqle yapmayı düşünüyorum test edeceğim bir sorun görürsem de fixlemeyi deniyeceğim

Para aktarma konusundaki bugu kaynagını buldum onun için bir çözüm uygulayacagım nedeni teklif verilen paraları ön bellekte tutması rebbot sonrası gidiyor bu yüzden diye dusunuyorum kaydı mysqle yapmayı düşünüyorum test edeceğim bir sorun görürsem de fixlemeyi deniyeceğim
Bir sorun yaşarsanız eğer konu altından paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım

Şuanlık yaptığım düzeltmeler İkarus offline shop açıkken diğer bütün işlemleri engelledim sadece offline shopu ilgilendiren fonksiyonlar çalışır durumda bu yöntem ile çoğu bug fixlenicektir. örnek

Offlineshop penceresi açık ise tic , market , quest gibi benzer işlemlerin hepsine fix koyuldu.Pencere kapandıktan sonra devam ettiğinde ise normale dönüyor sorun yoktur.
Şuanlık gözlemlerim devam ediyor.İtem fiyatını düzenledikten sonra dbye kaydetmiyor sanırım cache tabanlı tutuyor bu çökme durumunda fiyatları güncellemeye bilir diye bir düşüncem var ama ne kadar önemli orası tartışılır.

Yang sınırını kaldırmayı düşünüyorumda bu sistem ile uyumlu olan var mı ? Yoksa bir tanesini eklesem olur mu ?

Geri