İstek Ikarus v2 Arama Penceresi UI Değişim

• Konuyu açan Konuyu açan random
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 8
  • Gösterim Gösterim 181
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulmasına yardımcı olmak için konuya yorum yazabilirsiniz.

random

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba, resimde belirttiğim alanı bir buton ile farklı bir pencerede açılır hale nasıl getiririm.

Ekran Resmi 2025-06-20 04.26.57.webp

Dosya Eklentileri

Kendinize gore tasarım yapabilirsiniz en azında qui tasarımını elinizden gecmis olacak bu nedenle tavsiye edebilcegim olay bundan ibaret iyi forumlar dilerim

Kendinize gore tasarım yapabilirsiniz en azında qui tasarımını elinizden gecmis olacak bu nedenle tavsiye edebilcegim olay bundan ibaret iyi forumlar dilerim
Kendime göre tasarım yapmaya çalışıyorum zaten. istediğim tasarımı yapabilmek için bu bölümü buradan göz önünden kaldırmam gerek. Kaldıramadım.

uiikashop.py'de
2726'dan itibaren aşağıdaki gibi yorum satırına al
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
        # adding attributes
        tooltip.AppendAttributes(self.data['attrs'])
        # adding special filters
        #if self.data['sash'] != 0:
        #    tooltip.AutoAppendTextLine(locale.IKASHOP_SEARCH_SHOP_SASH_ABSORB_HEADER + ': ' + IkarusSearchShopBoard.SASH_ABSORBS[self.data['sash']])
        #if self.data['alchemy'] != 0:
        #    tooltip.AutoAppendTextLine(locale.IKASHOP_SEARCH_SHOP_ALCHEMY_GRADE_HEADER + ': ' + IkarusSearchShopBoard.ALCHEMY_GRADES[self.data['alchemy']])
        tooltip.ResizeToolTip()
        tooltip.ShowToolTip()

uiikashop.py'de
2726'dan itibaren aşağıdaki gibi yorum satırına al
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
        # adding attributes
        tooltip.AppendAttributes(self.data['attrs'])
        # adding special filters
        #if self.data['sash'] != 0:
        #    tooltip.AutoAppendTextLine(locale.IKASHOP_SEARCH_SHOP_SASH_ABSORB_HEADER + ': ' + IkarusSearchShopBoard.SASH_ABSORBS[self.data['sash']])
        #if self.data['alchemy'] != 0:
        #    tooltip.AutoAppendTextLine(locale.IKASHOP_SEARCH_SHOP_ALCHEMY_GRADE_HEADER + ': ' + IkarusSearchShopBoard.ALCHEMY_GRADES[self.data['alchemy']])
        tooltip.ResizeToolTip()
        tooltip.ShowToolTip()
Sanırım bir yanlış anlaşılma var. Verdiğiniz kodun arama penceresinde istediğim yönde bir etkisi yok. İstediğim şeyden çok uzak gibi geldi.

Sanırım bir yanlış anlaşılma var. Verdiğiniz kodun arama penceresinde istediğim yönde bir etkisi yok. İstediğim şeyden çok uzak gibi geldi.
Saflık derecesi ve emiş oranı yazan yere ben kendi sunucu logomu koymuştum kendi py dosyamı bıraktım inceleyerek bakabilirsiniz, veya direkt benim attığım ile değiştirin. Onun üstündeki efsun seçme tablosunuda burdan yorum satırına alarak kaldırabilirsiniz, fakat farklı bir pencereden onları nasıl aktif edeceğinizi bilmiyorum, iyi forumlar

Dosya Eklentileri

Saflık derecesi ve emiş oranı yazan yere ben kendi sunucu logomu koymuştum kendi py dosyamı bıraktım inceleyerek bakabilirsiniz, veya direkt benim attığım ile değiştirin. Onun üstündeki efsun seçme tablosunuda burdan yorum satırına alarak kaldırabilirsiniz, fakat farklı bir pencereden onları nasıl aktif edeceğinizi bilmiyorum, iyi forumlar
Teşekkür ederim

Geri