Işınlanma Tahtası Önerisi

Metin2University

Metin2 Files Hizmetleri
Gold Üye
Geliştirici
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Işınlanma tahtası gibi SEYAHAT PORTALI tasarımı yapıyorum daha da geliştirilebilir fikirleriniz vrasa dikkata alacağım.
Şuan için ek olarak yaptıklarım iconların tıklanırken renklerinin değişmesi tek satırlı yazıları 2 satıra çıakrtmak. Portal arka planını boarddan ayırıp çerçeve ile dizayn ettim. Işınlanmada alınan ücret fonksiyonunu gui de oyuncuya belirtmesi için düzenledim.
Fikirlerinizi merak etmekteyim.
Daha da geliştirilebilir.

Dosya Eklentileri

• Ekran görüntüsü 2026-02-08 181503.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-08 181503.webp
    145 KB · Gösterim: 43
1-99 için yapıyorsanız hocam bence klasik metin2 pattern larına uymak oyuncunun daha çok hoşuna gider.

TR nin yeni getirdiği ışınlama sistemine bakabilirsiniz, dropları canavarları vs oyuncular bu sayede görebiliyorlar.

daha öncesinde hostes uyarısı gelmeli :P

1770564205389.webp

Görsel çok şey duruyor ne bileyim böyle kasvetli bir hava var zombi oyunu uisi gibi tam anlam veremedim bence ilk bunu değiştir

1-99 için yapıyorsanız hocam bence klasik metin2 pattern larına uymak oyuncunun daha çok hoşuna gider.

TR nin yeni getirdiği ışınlama sistemine bakabilirsiniz, dropları canavarları vs oyuncular bu sayede görebiliyorlar.
aklıma o geldi en başta bunu tekrar kafamda dizayn etmem gerekecek teşekkür ederim fikir için.

daha öncesinde hostes uyarısı gelmeli :P

29006 eklentisini görüntüle

Görsel çok şey duruyor ne bileyim böyle kasvetli bir hava var zombi oyunu uisi gibi tam anlam veremedim bence ilk bunu değiştir
:D aklıma ilk geleni yazdım. Hostes de mantıklıymış. Teşekkür ederim evet öyle görünüyor ancak oyunumda guiler genel olarak turuncuya ağırlıklı renkler olduğu için koyu renkleri tercih ediyorum hep.

Bana hitap eden birşey değil hatta bence çok gereksiz olduğunu düşünüyorum ama tasarımsal olarak mesela Metin2'nin yaptığı yeni packlerde ki arayüzleri inceleyip daha Metin2 Vari bir arayüz yapabilirsiniz. Mesela arkaplana 3 bayrağın haritası, Yada ufak logolarla butonlar güzel olabilir.

Bana hitap eden birşey değil hatta bence çok gereksiz olduğunu düşünüyorum ama tasarımsal olarak mesela Metin2'nin yaptığı yeni packlerde ki arayüzleri inceleyip daha Metin2 Vari bir arayüz yapabilirsiniz. Mesela arkaplana 3 bayrağın haritası, Yada ufak logolarla butonlar güzel olabilir.
Evet bir sonraki hedefim ortak maplerin bayraklara göre ayrımı yapmıştım onlar bir grup halinde toplayıp ona uygun bir tasarım yapacağım şuan için geliştirme sürecinde.

patron canavar zımbırtısını ben koaymayacağım oyunda çünkü ışınlanma belirli bölgelere yapılabilecek harici yürüsünler. ama temel mantık güzel örnek atacağım bu konunun altına yaptıkça. Teşekkür ederim tekrardan.

yok yok o mantıkda değil seçilen haritaya göre orada bilgileri gösterecek bir nevi ufak wiki gibi düşünebilirsin , amaç kullanıcıya bilgi vermek. Bir çok profesyonel mmorpgde bu mantık var adventure codex gibi veya map guide gibi düşünebilirsin.

Geri