https://onelyahosting.com/ ŞİKAYET

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Black22

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşımla onelya hostingden sunucu alıp acmak ıstedık ama FreeBds 13.5 istedik 11.4 verildi.hic bir şey destelemiyor Extra efsun botu logind giriş yuklenıyor efsun nesnesi sınırsız bır cok şey aldık extradan yarım yarım yapıp hastayım dıyıp bızı magdur etti hicbir şekilde ulaşamıyoruz sunucu alanlardan kıme sorduysam onelyadan alınırmı dedı bızde almıştık artık cok magdur olduk patron takıp bıle ayarlanmıyor birde sız baktınız test sunucusuna dıyor test sunucu yoktu dikkat edin sizde fotoğrafı kanıt olarak atıyorum

Dosya Eklentileri

• WhatsApp Image 2025-07-23 at 03.08.16.webp
    WhatsApp Image 2025-07-23 at 03.08.16.webp
    134,9 KB · Gösterim: 90
  • WhatsApp Image 2025-07-23 at 03.08.13.webp
    WhatsApp Image 2025-07-23 at 03.08.13.webp
    100,7 KB · Gösterim: 92
  • WhatsApp Image 2025-07-23 at 03.08.19.webp
    WhatsApp Image 2025-07-23 at 03.08.19.webp
    96,1 KB · Gösterim: 86
  • WhatsApp Image 2025-07-23 at 03.02.00 (3).webp
    WhatsApp Image 2025-07-23 at 03.02.00 (3).webp
    81,6 KB · Gösterim: 88
  • WhatsApp Image 2025-07-23 at 03.03.22.webp
    WhatsApp Image 2025-07-23 at 03.03.22.webp
    129,3 KB · Gösterim: 92
  • WhatsApp Image 2025-07-23 at 03.02.27.webp
    WhatsApp Image 2025-07-23 at 03.02.27.webp
    106,2 KB · Gösterim: 93
  • WhatsApp Image 2025-07-23 at 03.02.00 (2).webp
    WhatsApp Image 2025-07-23 at 03.02.00 (2).webp
    106,1 KB · Gösterim: 91
  • WhatsApp Image 2025-07-23 at 03.02.00 (1).webp
    WhatsApp Image 2025-07-23 at 03.02.00 (1).webp
    99,9 KB · Gösterim: 92
  • WhatsApp Image 2025-07-23 at 03.02.00.webp
    WhatsApp Image 2025-07-23 at 03.02.00.webp
    224,8 KB · Gösterim: 84
  • WhatsApp Image 2025-07-23 at 03.02.00 (5).webp
    WhatsApp Image 2025-07-23 at 03.02.00 (5).webp
    77,2 KB · Gösterim: 94
Merhaba,
Kendileri files tanıtımını inceleyerek 98 99 vslik filesimizi sunucuya ek olarak 30₺ lisans bedeli ödeyerek kurulmasını istemiştir ve onaylanıp taraflarına kurulum gerçekleştirilmiştir. Sonrasında iç ayarlamalar istemiş olup bu ayarlamalar fiyatlandirma verilerek ödemesi alınmış yapılmıştır. Bunların ekran görüntüsü kvkk kuralları gereği sadece ilgili admin ile paylaşılmıştır @Kaiser .

Sonrasında filesi srcli olarak almak istemiş olup tutarı fatura kesilmeden almak istemiş bizde kurumsal olarak çalıştığımız için her işleme fatura kesmemiz gerektiğini belirtip kdvli şekilde filesi srcli olarak kendilerine tüm kaynak dosyalar dahil sağladık. Sonrasında ilgili müşteri ticket ile 1-99 oldschoool filesine geçmek istediğini belirtti. Vslik srcyi değil de 1-99 Oldschool filesinin srcsini istedi arada 6.000₺ fiyat farklı olmasına rağmen kendilerine bunu verdik. Tek kuruş extra ücret istemeden. Sonrasında bu filestede ek ayarlar istediler onlarında hepsini yaptık Boss takip sistemini kendilerine göre ayarlamadıklari için bozuk diyorlar onunda bizden fiyatını istediler ayarlamak için biz musaitligimiz olmadığı için fiyat vermedik src kendilerinde olduğunu için başka birine işlem yaptıracaklarıni söyledik. Gerekli tüm süreci anlatan 4 videoyu @Kaiser e ilettik sonuç beklemekteyiz. Konu çözüme kavuşması sonrasında firma hizmet sözleşmesi gereği hizmetlerini süresi bitiminde sonlandıracağız ve yeni süre devamı vermeyeceğiz. kayıt olurken ve sipariş vermiş her müşteri bunları onaylamış sayılır.

Ayrıca bu tarz şikayet konularının önce yönetim - müşteri ve sağlayıcı olarak 3 kişi olarak gözükmesini talep ediyoruz olumsuz sonuçlandığında tüm forumdaşlara açılmasını talep ediyoruz bu şekilde asılsız tek taraflı boş iftiralara ve karalamaya maruz kalmaktayız.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

2. Hizmet İptali ve Geri Ödeme

2.1 Onelya Hosting, haber vererek veya haber vermeksizin herhangi bir hizmeti, geri ödeme
yapmaksızın veya kısmi geri ödeme yaparak, sebep göstermeksizin, istediği zaman
sonlandırma hakkını saklı tutar.

2.2 Herhangi bir çalışanımıza hakarette bulunmak/kaba davranışlar sergilemek,
hesabınızın/aldığınız hizmetin/hizmetlerin askıya alınmasına/sonlandırılmasına sebebiyet
verecektir. Böyle bir durumda, herhangi bir iade yapılmaksızın üyeliğiniz sonlandırılacak ve
sözleşme feshedilecektir.
2.3 Onelya Hosting'den hizmet aldığınız taktirde, Onelya Hosting veya çalışanları aleyhine
ticari itibarı zedeleyici her türlü yorum, davranış, ilan, afiş, yazı, söz gibi fiillerden
kaçınacağınızı taahhüt etmektesiniz.

Son düzenleme:
Merhaba,
Kendileri files tanıtımını inceleyerek 98 99 vslik filesimizi sunucuya ek olarak 30₺ lisans bedeli ödeyerek kurulmasını istemiştir ve onaylanıp taraflarına kurulum gerçekleştirilmiştir. Sonrasında iç ayarlamalar istemiş olup bu ayarlamalar fiyatlandirma verilerek ödemesi alınmış yapılmıştır. Bunların ekran görüntüsü kvkk kuralları gereği sadece ilgili admin ile paylaşılmıştır @Kaiser .

Sonrasında filesi srcli olarak almak istemiş olup tutarı fatura kesilmeden almak istemiş bizde kurumsal olarak çalıştığımız için her işleme fatura kesmemiz gerektiğini belirtip kdvli şekilde filesi srcli olarak kendilerine tüm kaynak dosyalar dahil sağladık. Sonrasında ilgili müşteri ticket ile 1-99 oldschoool filesine geçmek istediğini belirtti. Vslik srcyi değil de 1-99 Oldschool filesinin srcsini istedi arada 6.000₺ fiyat farklı olmasına rağmen kendilerine bunu verdik. Tek kuruş extra ücret istemeden. Sonrasında bu filestede ek ayarlar istediler onlarında hepsini yaptık Boss takip sistemini kendilerine göre ayarlamadıklari için bozuk diyorlar onunda bizden fiyatını istediler ayarlamak için biz musaitligimiz olmadığı için fiyat vermedik src kendilerinde olduğunu için başka birine işlem yaptıracaklarıni söyledik. Gerekli tüm süreci anlatan 4 videoyu @Kaiser e ilettik sonuç beklemekteyiz. Konu çözüme kavuşması sonrasında firma hizmet sözleşmesi gereği hizmetlerini süresi bitiminde sonlandıracağız ve yeni süre devamı vermeyeceğiz. kayıt olurken ve sipariş vermiş her müşteri bunları onaylamış sayılır.

Ayrıca bu tarz şikayet konularının önce yönetim - müşteri ve sağlayıcı olarak 3 kişi olarak gözükmesini talep ediyoruz olumsuz sonuçlandığında tüm forumdaşlara açılmasını talep ediyoruz bu şekilde asılsız tek taraflı boş iftiralara ve karalamaya maruz kalmaktayız.

2. Hizmet İptali ve Geri Ödeme

2.1 Onelya Hosting, haber vererek veya haber vermeksizin herhangi bir hizmeti, geri ödeme
yapmaksızın veya kısmi geri ödeme yaparak, sebep göstermeksizin, istediği zaman
sonlandırma hakkını saklı tutar.

2.2 Herhangi bir çalışanımıza hakarette bulunmak/kaba davranışlar sergilemek,
hesabınızın/aldığınız hizmetin/hizmetlerin askıya alınmasına/sonlandırılmasına sebebiyet
verecektir. Böyle bir durumda, herhangi bir iade yapılmaksızın üyeliğiniz sonlandırılacak ve
sözleşme feshedilecektir.
2.3 Onelya Hosting'den hizmet aldığınız taktirde, Onelya Hosting veya çalışanları aleyhine
ticari itibarı zedeleyici her türlü yorum, davranış, ilan, afiş, yazı, söz gibi fiillerden
kaçınacağınızı taahhüt etmektesiniz.
Geri dönüşünüz için teşekkürler.
İlettiğiniz videolar ve bilgiler, konudaki yazılanların aksini gösterir nitelikte. Ve sizin de (gönderdiğiniz videolara dayanarak) tüm istekleri yerine getirip projeyi teslim ettiğiniz görülüyor.
Fakat; konudaki görseller ve yazılanların tarihi ile sizin teslim tarihinizin hangi tarihler olduğunu aydınlatmakta fayda var. Konuda belirtilen şikayet durumlarının, teslim tarihinden öncesine veya sonrasına ait olması konunun neticeye ulaşması sürecinde önemli bir faktördür.

Ayrıca, yukarıda da söylediğim gibi ilettiğiniz bilgiler konu içeriğinin aksini gösterir nitelikte olduğu için burada @Black22 söz hakkı doğmuştur.
Bu sebeple kendisine de geri dönüş için 24 saat süre tanınmıştır.

KONU DIŞI OLARAK:
Düşünceniz de her ne kadar haklılık payınız olsa da, MMOTutkunları olarak önceliğimiz mağduriyet riskini mümkün olduğunca minimuma indirmektir. Dolayısıyla bu gibi şikayet konularının herkese açık olmasını ve tarafların şeffaf bir şekilde kendilerini savunmasının daha doğru olduğu kanaatindeyiz. Özellikle de şikayetçi olunan tarafın yaptığı işi ne derece ciddiye aldığını gösterme sorumluluğunu kendisine bırakıyoruz. Çünkü bu, sadece MMOTutkunları yönetim ekibini değil bahsettiğiniz gibi tüm forumdaşları, üye olmayan diğer ziyaretçileri ve müşteri olma potansiyeline sahip herkesi doğrudan ilgilendiren bir durumdur.
Bu, insanların x kişisiyle/firmasıyla bir ticaret yapmadan önce edinebilecekleri bilgilere ve fikirlere kişinin/firmanın bıraktığı izlenime göre iyi veya kötü bir puan olarak etki sağlar ve mağduriyet riski konusunda önemli rol oynar.

Maalesef bu ve benzeri konular daha önce de çok kez açıldı ve benzer şeyler yaşandı, ve muhtemelen bundan sonra da (burada veya başka bir yerde) çok kez açılmaya devam edecek. Genel anlamda bunun önüne geçmek pek mümkün görünmüyor.

Rica ederiz. 2 yıldır 0 şikayet politikasıyla ilerlemekteyiz. Karalama durumlarına pozisyon ve fırsat vermek istemiyoruz.

Gerekli olan tüm bilgiyi tedarik etmek için hazırız. İlginize teşekkürler.

İyi çalışmalar diliyoruz.

Saygılarımızla,
Onelya Hosting Bilişim Hizmetleri

0 850 554 2270

Yapılan ve isteğimiz ve faturaları yeni gönderim yaptılar mail olarak ve yapılan efsun botu yaptığınız iş bu mu dur hiç bir şekilde cevap alamıyoruz parayı almadan önce iyisiniz sonra kendinizi bozuyorsunuz. önemli olan insanlık para değil benim buraya yazmamı söylediler yazdım sıkıntımı anlattım

Dosya Eklentileri

• WhatsApp Image 2025-07-23 at 20.58.48.webp
    WhatsApp Image 2025-07-23 at 20.58.48.webp
    102 KB · Gösterim: 48
  • WhatsApp Image 2025-07-23 at 20.58.39.webp
    WhatsApp Image 2025-07-23 at 20.58.39.webp
    40,9 KB · Gösterim: 48
  • WhatsApp Image 2025-07-23 at 20.55.19.webp
    WhatsApp Image 2025-07-23 at 20.55.19.webp
    65,6 KB · Gösterim: 48
Ben sadece sıkıntılarımı dile getiriyorum zar zor yaptığı efsun botu sureklı zaten hasta kendisi ben 5 yıldır ırakta kar sogukta kaldım bu kadar hasta olmadım Allah büyük hak yemek boyle birşey demekki

Dosya Eklentileri

• WhatsApp Image 2025-07-23 at 21.07.46.webp
    WhatsApp Image 2025-07-23 at 21.07.46.webp
    123,4 KB · Gösterim: 41
Ben haksızsam helal olsun verdiğim paralar haklısıysam Allah büyük elbet Birgün hak yiyeni cezası çıkar

@Black22 bana iletilen whatsapp konuşmalarında tüm isteklerin yerine getirildiği görülüyor. Ve siz de (veya bir tanıdığınız) bunları teyit etmiş.
Teslimden sonra, files değişimine bağlı olarak FreeBSD 11.5' geçildiğini ve gcc49 kurulamadığını belirtmişsiniz. Şikayetten ayrı olarak belirtmek isterim; gcc49 şu an hiçbir FreeBSD sürümü tarafından resmi olarak desteklenmemektedir. Fakat; files değişikliğine bağlı olsa bile, sunucunun filesın isteklerini eksiksiz karşılaması gerekir. Buna bağlı olarak da, @serversoftware 'ın söylediğine göre kullanıcılara sunucu değiştirme seçeneği zaten sunuluyor. Mevcut filesınızla tekrar freebsd 13'e geçmeyi denediniz mi?

Merhaba ulaşamadığımız için söylemedik ben almakla hatta yaptim diğer aylar kullanmak istemiyorum herhangi bir ödeme tarafıma çıkarmalarını talep ediyorum oyunun komple kapanmasinida arz ve rica ediyorum

Merhaba ulaşamadığımız için söylemedik ben almakla hatta yaptim diğer aylar kullanmak istemiyorum herhangi bir ödeme tarafıma çıkarmalarını talep ediyorum oyunun komple kapanmasinida arz ve rica ediyorum
ek.olarak kasier sizede teşekkür ederim ilginizden dolayı iyi günler dilerim saygılarımla

Sitemize bugün 02:47'de VPN kullanarak kayıt olmuşsunuz ve siz bu konuya yaptığınız son yorumdan birkaç dakika sonra benzer şikayetle başka bir üye tarafından tekrar konu açılıyor. Bu konuda bi açıklama yapabilir misiniz?

Ayrıca haklı veya haksız olmanız önemli değil fakat burada şu tarz yorumlara izin veremeyiz. Lütfen bela okumadan ve Allah'ın adını dünyevi işleriniz uğruna gereksiz yere anmayarak şikayetinizi dile getirin.
Ben haksızsam helal olsun verdiğim paralar haklısıysam Allah büyük elbet Birgün hak yiyeni cezası çıkar

Sitemize bugün 02:47'de VPN kullanarak kayıt olmuşsunuz ve siz bu konuya yaptığınız son yorumdan birkaç dakika sonra benzer şikayetle başka bir üye tarafından tekrar konu açılıyor. Bu konuda bi açıklama yapabilir misiniz?

Ayrıca haklı veya haksız olmanız önemli değil fakat burada şu tarz yorumlara izin veremeyiz. Lütfen bela okumadan ve Allah'ın adını dünyevi işleriniz uğruna gereksiz yere anmayarak şikayetinizi dile getirin.
Yönetim ekibi olarak, burada belirtildiği gibi aynı çatı altında rastgele veya keyfi açılan şikayet konularıyla uğraşacak vaktimiz bulunmamaktadır.
Burada başından beri yapıcı bir tavır sergilememe rağmen bunun bu şekilde suistimal edilmesi, bu konunun MMOTutkunları veya yönetim ekibiyle alakalı olmadığını gösterir.
Dolayısıyla; taraflar dilerse kendi aralarında görüşebilirler ve diledikleri sonuca varabilirler.
Ek olarak, son yorumlara da dayanarak konuyu kapatıyorum.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri