HSM SF Geliştirme Günlüğü

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 33
  • Gösterim Gösterim 603
3 hesap kullanarak geliştiriyordum 2 sinin haftalık tokeni bitti. burada kaldık. devam edeceğiz :D

0907_232922.webp

HasanMacit reis şampiyon pet sistemini kendin mi yazdın? Keşke benim de olsa :)
geminiye official pet sisteminin en ince detayına kadar olcak şekilde promptunu veriyorum. official guileri ve sub dosyalarını da veriyorum. kendisi yazıyor. azıcık kafası çalışan herkes yapabilir diye düşünüyorum. gerekli minimum iq:89.
Did you have any base pet system to work with AI, or was it made by scratch?
It was built from scratch. I didn't use any external sources. However, I wouldn't know if the code was influenced by an open repository found online. I used to be very familiar with the systems that were shared back then, but I'm not anymore.

geminiye official pet sisteminin en ince detayına kadar olcak şekilde promptunu veriyorum. official guileri ve sub dosyalarını da veriyorum. kendisi yazıyor. azıcık kafası çalışan herkes yapabilir diye düşünüyorum. gerekli minimum iq:89.

It was built from scratch. I didn't use any external sources. However, I wouldn't know if the code was influenced by an open repository found online. I used to be very familiar with the systems that were shared back then, but I'm not anymore.
Eyvallah reis.

Allah allah bu lavuk yazabiliyor muymuş Cabbara baska oyun icin basit temel kod yazdırmaya calistim çalışan oyunu bozduydu fjxhdhxjzbdn
valla temiz yazıyo detayları güzel verince ama yine de gözden geçirmek lazım

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Geri