[HİZMET ALIMI] Profesyonel Metin2 Files/Sistem Arıyorum | Kredi Kartı ile Ödeme İmkanı Şarttır

• Konuyu açan Konuyu açan muhammetemin
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 249
Bu ticaret konusu sınırlı ticaret puanı geçmişine sahiptir. İşlem öncesi kullanıcı profilindeki ticaret puanlarını incelemeniz önerilir.

muhammetemin

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba,

Hali hazırda kullandığım ve geliştirdiğim Metin2 altyapım/files'ım mevcuttur. Bu altyapıya entegre edilmek üzere (veya kuruluma hazır halde) sorunsuz, optimize edilmiş ve güncel sistemler (Örn: K Envanteri, Gelişmiş Won Sistemi, Yeni Nesil Render vb.) satın almak istiyorum.

Aradığım Şartlar:

• Ödeme Yöntemi: Satın alım işlemini mutlaka Kredi Kartı (Shopier, PayTR vb. aracı kurumlar üzerinden) ile gerçekleştirebileceğim bir geliştirici veya ekip arıyorum.
  • Kod Kalitesi: Syserr bırakmayan, temiz kodlanmış ve güncel C++ standartlarına uygun sistemler önceliğimdir.
  • Teknik Destek: Satın alınan sistemin entegrasyonu sırasında yaşanabilecek uyumluluk sorunlarında destek verebilecek profesyonel kişilerle çalışmak istiyorum.
Elinizde satışa sunduğunuz sistemlerin listesi ve demo görselleri varsa lütfen iletişime geçin.

İletişim Bilgileri:

• Discord: muhammet_16949

Çalışmak isterseniz iletişime geçebilirsiniz detayları özelden konuşabiliriz .

Geri