Yardım hazır vdi talebi

• Konuyu açan Konuyu açan utavukcu12
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 75
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

utavukcu12

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
merhaba elinde içinde metin 2 kurulmuş hazır vdi si olan var mı ?
hazır clienti de lazım.forumda yeniyim.
arkadaşlarım ile birlikte oynamak için kuracaz ama fileslerin kurulum işinden çıkamadık maalesef .

Kımse Hazır Kurulu Fıles Paylaşmaz Dosyaları Atar Kurulum Hakında Bir Çok Wideo Bilgi Mevcut İnceliyebilirsiniz

Sıkıntısız Dosyaları Görmek Karsılasmak Nadirdir Indırıp Geliştirmek İstiyorsanız Hataları Çöze Çöze Sıkıntıları Gidere Gidere Sıkıntısız
Yapabilirsiz Kod Bilginiz Var İse Yok İse Yapay Zeka Destegı Ile Bir Nebze Dahil Yükünüzü Azaltacaktır

Keyif için oynayacaksanız, bir tane file seçin; forumda bir sürü kaynak var zaten. Sonuçta oyun açmak gibi bir derdiniz yok, bu yüzden sorun çıksa da devam edersiniz. 3-5 kişiyle çabucak sıkılırsınız. Herhangi bir ucuz bilişim sağlayıcısından VDS hizmeti alın, oraya kurun. Bazı firmalar destek veriyor, eğer bilginiz yoksa ilgili files'i iletirsiniz, onlar halleder. Web siteye bile gerek yok; Navicat üzerinden hesapları oluşturup geçersiniz, Sıkılana kadar keyfinize bakın.

Keyif için oynayacaksanız, bir tane file seçin; forumda bir sürü kaynak var zaten. Sonuçta oyun açmak gibi bir derdiniz yok, bu yüzden sorun çıksa da devam edersiniz. 3-5 kişiyle çabucak sıkılırsınız. Herhangi bir ucuz bilişim sağlayıcısından VDS hizmeti alın, oraya kurun. Bazı firmalar destek veriyor, eğer bilginiz yoksa ilgili files'i iletirsiniz, onlar halleder. Web siteye bile gerek yok; Navicat üzerinden hesapları oluşturup geçersiniz, Sıkılana kadar keyfinize bakın.
kendi fiziksel sunucum var 10 tane files denedim ama kurulum işlemlerini bir türlü yapamadım.
filesleri başlatmaya çalıştığımda hep bir hata yada clienlerinde bir hata var kusursuz başlatamadım bir türlü.10 arkadaş kendi aramızda takılacaz kendi etkinlerimizi kendimiz belirleyip saatlere takılmak istemediğimiz çin böyle bir düşüncemiz var.

Geri