Çözüldü Harita zemin texturesi aktif olmama sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan SinopLu57
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 100
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

SinopLu57

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Yaptığım işlemler,
mapi world editor ile düzenleyip kaydettim.
terrainmaps içeriğine kullanılan dds leri attım.
maps içeriğine kaydettiğim map dosyasını attım değiştirdim.
textureset içerisine güncel txt dosyasını attım.
packleri oyun kapalı iken kapattım.

İlk görüntü, değişikliği yaptığım halde hiçbirşey olmaması..
2. görüntü world editor ile güncellediğim hali..

1749670304153.webp

1749670323113.webp

Çözüm
Kullandığım Altyapı MartySama
Editlediğim map dosyası "map_n_threeway"
Sanırım editlediğim dosya client tarafında tanımlı değil yani vadi mapi başka bir isimde kayıt edilmiş olabilir. ( %99 )
Şimdi işe gidicem, geldiğimde ilk yapıcağım şey 1. köy maplerinde dds değiştirip oyun içerisinde aktif olup olmadığını kontrol etmek eğer aktif olursa sunucudaki tüm mapleri tek tek kontrol edip doğru vadi haritasını bulmam gerekecek, olmazsa şayet o zaman nanay :D
Map_a2
textureset pack içinde hangisi gerçekten bunu bir bul ardından, texture seç içindeki haritaya ait olan dosyayı açıp içindeki yolları başka bir şeyle değiştir kapat dene bakalım değişiyor mu değişiyorsa sıkıntı yok değişmiyorsa sıkıntı var deneye yanıla denemen gerek

Texturesetten terrainlerin konumunu değiştir farklı bir klasöre al terrainmapstan da değiştir bakalım

Sanırım editlediğim dosya client tarafında tanımlı değil yani vadi mapi başka bir isimde kayıt edilmiş olabilir. ( %99 )
Şimdi işe gidicem, geldiğimde ilk yapıcağım şey 1. köy maplerinde dds değiştirip oyun içerisinde aktif olup olmadığını kontrol etmek eğer aktif olursa sunucudaki tüm mapleri tek tek kontrol edip doğru vadi haritasını bulmam gerekecek, olmazsa şayet o zaman nanay :D

Map_a2

Çözüm

Yani martycim bak iyisin, güzelsin, hoşsun, zekisin ama neden pack in içindeki threeway mapını iptal edipte map_a2 diye yeni klosör oluşturursun ki vallah billah bıktım ya :D
Arkadaş diyorum ki zaman eski zaman değil artık filesler o kadar karışık değil diyorum birşeye el atayım diyorum, zıngg elimde kalıyor :D
Neyse,
@Mavi Ruh teşekkür ederim dosya adını direk belirttiğin için, bende belki bilen olur diye files ismini vermiştim malum herkes kafasına göre yapıyı değiştirdiği için kullanıcı bildiği şeyleride yapamaz hale geldi :D

1749719105911.webp

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri