Harita sökmeyle uğraşmamak için Map Ripper

• Konuyu açan Konuyu açan NuganoMT
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 11
  • Gösterim Gösterim 211

NuganoMT

nugano.shop
MT Üye
Ticaret Puanı
2
Selamlar, sistem varolan haritanın tüm gerekli obje ve textureleriyle birlikte eksiksiz sökmenizi sağlar.

Harita klasörünü ve kaynak client klasörünü seçip başlatmanız yeterli.

Haritadaki tüm binaları, ağaçları, property dosyalarını ve gr2 modellerini otomatik tarar. Modellerin içindeki dds konumlarını da kendisi bulup çeker.

Haritanın attr.atr dosyasından sunucu için gerekli server_attr dosyasını otomatik oluşturur. World Editor ile uğraşmanıza gerek kalmaz.

Çıktıyı direk Pack ve Sunucu olarak iki ayrı klasöre ayırır. Sunucu dosyası ayarlamaya çalışmanıza gerek yok.

Client tarafına eklemeniz için atlasinfo.txt satırını da hazır olarak çıkartır.

Dosya yollarındaki d:/ymir work/ gibi eski veya hatalı dizinleri otomatik temizleyip standart pack yapısına oturtur.

Kaynak dosyada eksik veya bulunamayan bir dosya olursa sokum_raporu.txt olarak listeler.

1787126975749.webp
2.webp
1787127175653.webp

Dosya Eklentileri

• Metin2MapRipper.rar
    Metin2MapRipper.rar
    525,1 KB · Gösterim: 9
Server attr dosyasını world editor dahil çoğu program düzgün oluşturmuyor bir de bunu deneyelim bakalım teşekkürler

Server attr dosyasını world editor dahil çoğu program düzgün oluşturmuyor bir de bunu deneyelim bakalım teşekkürler
Rica ederim hocam bu direkt oyunun orjinal LZO formatında çıkartıyor, sorun yaşamazsınız diye umuyorum . Yine de bir aksilik olursa yazarsınız bakarız.

Rica ederim hocam bu direkt oyunun orjinal LZO formatında çıkartıyor, sorun yaşamazsınız diye umuyorum . Yine de bir aksilik olursa yazarsınız bakarız.
metin2_map_empirewar01 haritasını test ettim de kendi server_attr ile yeni çıkarılan attr'nin byte farkı var. Neden böyle bir durum oluşuyor, hiçbir müdahale olmamasına rağmen aynı boyutta üretmesi gerekmiyor mu? Test etmedim yenisini ama bunun da bazı bölgelerinde korumalı alan varsa npc spawnlanmama problemi var mıdır, bunun cevabını test ettikten sonra öğrenebileceğim.

1787131240260.webp

metin2_map_empirewar01 haritasını test ettim de kendi server_attr ile yeni çıkarılan attr'nin byte farkı var. Neden böyle bir durum oluşuyor, hiçbir müdahale olmamasına rağmen aynı boyutta üretmesi gerekmiyor mu? Test etmedim yenisini ama bunun da bazı bölgelerinde korumalı alan varsa npc spawnlanmama problemi var mıdır, bunun cevabını test ettikten sonra öğrenebileceğim.

31982 eklentisini görüntüle
Valla canom test etmeni merakla bekliyorum

31982 eklentisini görüntüle
Sıkıştırmadan dolayı bi fark oluyo hocam ben test ettiğimde server_attr bi sorun çıkarmadı korumalı alanlarda sorun görmedim fakat world editörle bakmadım içine bi bak dönersin yine

Dungeonmaplerde nasıl hocam lightmap kullanan objelrri düzgün klasörlüyor mu

Geri