Yardım hard emek drop istek

• Konuyu açan Konuyu açan brave
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 212
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

brave

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Elinde 1-99 hard emek sunucuya uygun mob drop item ve special item dosyası olan varsa yardımcı olabilir mi?

Aşağıdaki server filesde bulunan droplar işinize yarayabilir bir göz atın isterseniz

Aşağıdaki server filesde bulunan droplar işinize yarayabilir bir göz atın isterseniz

Teşekkür ederim ama barbaros2 biraz daha new school tarzı sanırım bana kuzey2 tarzında bir yedek gerekiyor

Rain filesi indir kuzey2 onla yüzde 99 aynıdır
Rain filesi buldum ama oranın mob drop biraz farklı item kodu yerine bu şekilde girilmiş. Birde anlamadığım olay şu ki yaklaşık 4-5 files kontrol ettim normalde değerli taş parçası 2. köydeki 2 slotta drobu olmasına rağmen bu fileslerde yer almıyor. Marty 5.8 filesinde de yok. Normalde Siyah Rüzgar Jak-To Kötü Siyah Fırtına Joh-Hwan'da olması lazım

1779215611372.webp

Rain filesi buldum ama oranın mob drop biraz farklı item kodu yerine bu şekilde girilmiş. Birde anlamadığım olay şu ki yaklaşık 4-5 files kontrol ettim normalde değerli taş parçası 2. köydeki 2 slotta drobu olmasına rağmen bu fileslerde yer almıyor. Marty 5.8 filesinde de yok. Normalde Siyah Rüzgar Jak-To Kötü Siyah Fırtına Joh-Hwan'da olması lazım

30789 eklentisini görüntüle
İtem protoda ki 2. Sütünun karşılığıdır yapay zekaya at item vnuma cevirsin. değerli taş parçası olayını bilmiyorum ama bunda düşmesi gereken yerden düşüyordur bence common drop falan var onlarada bakabilirsin

30789 eklentisini görüntüle
etc_drop_item içinde var kanka

Geri