CuRSED Usta Üye Usta Üye Mesaj 628 Çözümler 1 Beğeni 990 Puan 814 Ticaret Puanı 0 8 Ocak 2025 #1 güncel martysama olarak grafikli olan
D darkbloodly MT Üye MT Üye Mesaj 272 Çözümler 7 Beğeni 174 Puan 749 Ticaret Puanı 0 8 Ocak 2025 #2 grafikli kaçtane marty sama altyapısı var ki? seçenek sunacak kadar Upvote 0 Downvote
Kaptan Yosun Moderatör Moderatör Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 1.431 Çözümler 53 Beğeni 2.218 Puan 1.839 Ticaret Puanı 0 8 Ocak 2025 #3 Grafikli altyapı önermem, farklı donanımlarda çeşitli sorunlara yol açabilir. Oyun açmak için tavsiye etmem Upvote 0 Downvote
Grafikli altyapı önermem, farklı donanımlarda çeşitli sorunlara yol açabilir. Oyun açmak için tavsiye etmem
CuRSED Usta Üye Usta Üye Mesaj 628 Çözümler 1 Beğeni 990 Puan 814 Ticaret Puanı 0 8 Ocak 2025 #4 Kaptan Yosun demiş ki: Grafikli altyapı önermem, farklı donanımlarda çeşitli sorunlara yol açabilir. Oyun açmak için tavsiye etmem Hepsini görmek için tıklayın... peki normal hangisnii önerirsinz altyapı ws lik yapı olcak şeklde Upvote 0 Downvote
Kaptan Yosun demiş ki: Grafikli altyapı önermem, farklı donanımlarda çeşitli sorunlara yol açabilir. Oyun açmak için tavsiye etmem Hepsini görmek için tıklayın... peki normal hangisnii önerirsinz altyapı ws lik yapı olcak şeklde
Kaptan Yosun Moderatör Moderatör Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 1.431 Çözümler 53 Beğeni 2.218 Puan 1.839 Ticaret Puanı 0 8 Ocak 2025 #5 CuRSED demiş ki: peki normal hangisnii önerirsinz altyapı ws lik yapı olcak şeklde Hepsini görmek için tıklayın... Wslik oyun oynamadığım için bilmiyorum, normal altyapı olarak marty 5.8 iyi başlangıç olur Upvote 0 Downvote
CuRSED demiş ki: peki normal hangisnii önerirsinz altyapı ws lik yapı olcak şeklde Hepsini görmek için tıklayın... Wslik oyun oynamadığım için bilmiyorum, normal altyapı olarak marty 5.8 iyi başlangıç olur
Tengrist Yasaklanmış Üye Cezalı Yardımsever Üye Mesaj 1.388 Çözümler 43 Beğeni 1.241 Puan 1.309 Ticaret Puanı 0 8 Ocak 2025 #6 Turkmmo kafi, fixle uğraşırım derseniz mainline, sorun aldıkça konu açın çözelim. Alt yapının mümkün olduğunca sade olmasına dikkat etmenizi öneririm Upvote 0 Downvote
Turkmmo kafi, fixle uğraşırım derseniz mainline, sorun aldıkça konu açın çözelim. Alt yapının mümkün olduğunca sade olmasına dikkat etmenizi öneririm
CuRSED Usta Üye Usta Üye Mesaj 628 Çözümler 1 Beğeni 990 Puan 814 Ticaret Puanı 0 8 Ocak 2025 #7 Kaptan Yosun demiş ki: Wslik oyun oynamadığım için bilmiyorum, normal altyapı olarak marty 5.8 iyi başlangıç olur Hepsini görmek için tıklayın... 5.8 in birden fazla linki var ya ondan çözemedim Upvote 0 Downvote
Kaptan Yosun demiş ki: Wslik oyun oynamadığım için bilmiyorum, normal altyapı olarak marty 5.8 iyi başlangıç olur Hepsini görmek için tıklayın... 5.8 in birden fazla linki var ya ondan çözemedim
SEDAT45 Üye Üye Mesaj 34 Beğeni 4 Puan 421 Ticaret Puanı 0 8 Ocak 2025 #8 warez files kullanmanı kesinlikle önermem kardeşim martysamadan bence v8 al ben ondan aldım gerçekten mükemmel destekde veriyor Upvote 0 Downvote
warez files kullanmanı kesinlikle önermem kardeşim martysamadan bence v8 al ben ondan aldım gerçekten mükemmel destekde veriyor