Yardım Hamachide karakter seçince ana ekrana atması

• Konuyu açan Konuyu açan jjkoxy
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 76
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

jjkoxy

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Hamachi serveri kurdum portmap vs. herşey açık arkadaşım clienti açtığında karakter seçme ekranına kadar geliyo karakter seçince ana ekrana tekrar atıyor

Hamachi programına gerek yok. Modem üzerinden port yönlendirmeleri açarak dışarıdan oyuncu almak mümkün. Martysama kullanıyorsan her kanalın CONFIG dosyasına
BIND_IP: 192.168.x.x ve PROXY_IP: Public ip adresini eklemen gerekiyor. Martysama kullanmıyorsan ekstra ekleme yapman gerekiyor.

Hamachi programına gerek yok. Modem üzerinden port yönlendirmeleri açarak dışarıdan oyuncu almak mümkün. Martysama kullanıyorsan her kanalın CONFIG dosyasına
BIND_IP: 192.168.x.x ve PROXY_IP: Public ip adresini eklemen gerekiyor. Martysama kullanmıyorsan ekstra ekleme yapman gerekiyor.

104 - 105 WSLik files var ama nereye eklemem gerektiğiin bilmiyorum

Türkiye'deki tüm ISS'ler CGNAT kullandığı için statik ip hizmeti almadan dışarıya port yönlendirme yapılamaz. Aynı şekilde NAT kullanan cloud hosting sağlayıcılarına yapılan kurulumlarda da karakter seçim ekranından sonra oyuna erişilemez. Sunucu ve istemciyi aynı ağda birleştirecek vekil sunucu ya da oyunun kaynak kodlarında trafiği olması gerektiği gibi yönlendirecek değişiklikler
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
yapmak gerekir.

Türkiye'deki tüm ISS'ler CGNAT kullandığı için statik ip hizmeti almadan dışarıya port yönlendirme yapılamaz. Aynı şekilde NAT kullanan cloud hosting sağlayıcılarına yapılan kurulumlarda da karakter seçim ekranından sonra oyuna erişilemez. Sunucu ve istemciyi aynı ağda birleştirecek vekil sunucu ya da oyunun kaynak kodlarında trafiği olması gerektiği gibi yönlendirecek değişiklikler
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
yapmak gerekir.
Yaptığım yorumu okumadın sanırım. Bahsettiğin değişikliği içeren konuyu zaten gönderdim. Ayrıca, statik ip olmadan da port yönlendirme yapılabilir ve çalışır. Paylaştığım files üzerinden denemek istersen aşağıya linki bırakıyorum:

hamachi ile yapma şansımız varmı peki modem arayüzüme giriş yapamıyorum suan

Geri