Çözüldü Halloween Map 2016 Hk.

  • Konuyu açan Konuyu açan Kaiser
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 641
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Kaiser

Admin
Admin
Süper Üye
Geliştirici
Yardımsever Üye
Mesaj
4.555
Çözümler
451
Beğeni
5.464
Puan
5.349
Ticaret Puanı
0
Oyun içinde hiç bir eksiği olmayan harita, world editörde bu şekilde görünüyor nedense. Bazı objeleri kaldırmam ve bazı düzenlemeler yapmam gerekiyor.
Oyunun varsayılan birkaç objesi görünüyor ama diğer bir çoğu görünmüyor. World Editör kaynaklı değilse, objeler eksik diye düşünüyorum. Bir fikri olan var mı?

Adsız.webp
 
World Editör’ün debug modu bulunuyor. Haritayı onla açtıktan sonra log kayıtlarına bakabilir misiniz? Belki neyden kaynaklandığını yazar
 
Debug modu nasıl çalıştırabilirim ? Klasör içerisinde farklı bir .exe bulunmuyor, ayarlarda da göremedim açıkcası :/
 
Remix'in release ve debug versiyonu mevcut. Boyutu yüksek olan debug versiyondur
 
Teşekkür ederim. Sorun eternexusdan kaynaklanıyormuş. Packleri açtığım sırada pc kasıyordu biraz, kesintili mi diyeyim bozuk mu diyeyim artık o şekilde açmış packleri. Şimdi tekrar açınca düzeldi.
 
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri
Üst