Çözüldü Hızlı Statü 10x Yardım

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

murphy

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar filesime aşağıdaki dosyadaki +10x hızlı statü sistemini ekledim hiçbir değişiklik olmadı sysser felan da yok lütfen yardımcı olabilir misiniz.
locale_game.txt için emoji olanı kullandım.
Arkadaşlar aşağıdaki dosyada if app.ENABLE_10_STATU kısmını define etmek için game/common/service.h kısmına ekle diyor acaba aynı dizindeki commondefines.h kısmına da eklersem sorun düzelir mi acaba ?

Dosya Eklentileri

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar filesime aşağıdaki dosyadaki +10x hızlı statü sistemini ekledim hiçbir değişiklik olmadı sysser felan da yok lütfen yardımcı olabilir misiniz.
locale_game.txt için emoji olanı kullandım.
Marty sama 5.8 kullanıyorsan uicharecternew.py düzenliceksin.

Çözüm
evet iki dosya varmış uicharecter.py ve uicharecternew.py var niye iki dosya var lycandan dolayı mı ?
uicharecter.py dosyasına ekledim onları kaldırıp uicharecternew.py ekliyeyim yoksa ikisinde de mi olmalı ?

• Beğen
Tepkiler: mya
Marty Sama 5.8 kullanıyorum. evet sorun çözüldü çok teşekkür ederim root dizininde 2 tane uicharacter dosyası varmış. uicharacter.py düzenlediğimiz gibi aynı şekilde uicharacternew.py da düzenlememiz gerekiyormuş.

evet iki dosya varmış uicharecter.py ve uicharecternew.py var niye iki dosya var lycandan dolayı mı ?
uicharecter.py dosyasına ekledim onları kaldırıp uicharecternew.py ekliyeyim yoksa ikisinde de mi olmalı ?
eski görünüm ve yeni görünüm sanırım

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri