Yardım Hızlı menü ve tarzı pencere içerisine sistem butonu ekleme

• Konuyu açan Konuyu açan piskozkatil
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 9
  • Gösterim Gösterim 156
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

piskozkatil

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Başlıkta anlaşıldığı gibi bir pencere içerisine sistem kısa yolu oluşturmada sıkıntı yaşıyorum. Mümkünse bana bunu görsel şekilde anydesk vs. anlatacak biri olursa mutlu olurum.

Şuank günceli sıkıntı envanter yanı hızlı menüye biyolog görevleri butonu oluşturma

Başlıkta anlaşıldığı gibi bir pencere içerisine sistem kısa yolu oluşturmada sıkıntı yaşıyorum. Mümkünse bana bunu görsel şekilde anydesk vs. anlatacak biri olursa mutlu olurum.

Şuank günceli sıkıntı envanter yanı hızlı menüye biyolog görevleri butonu oluşturma
f5 hızlı menü sistemi gibi mi yani ?

Ben envanter yanı menü kullanıyorum. Biyolog görevlerini ekledım f7 ile çalışıyor fakat onu envanterden açmak istiyorum oraya buton yapıp açmak ıstıyorum

locale/tr/ui/inventorywindow.py

envanter yanı butonu buradan ekleme yaparak oluşturabilirsiniz

Geri