Yardım Hızlı BK ve Ruh Taşı Okuma Sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan droestaha
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 12
  • Gösterim Gösterim 89
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

droestaha

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Arkadaşlar Sistemi Kurdum Ruh Taşı okuma penceresi açılıyor fakat şöyle bir sorun var skill p olduktan sonra skill gelişmiyor ama ruh taşı kötü ruh kovma zen fln kullanıyor.
diğer sorun ise bk okuma penceresi açılmıyor yardım edebilir misiniz.

hangi sistemi eklediniz?

yanlış ekleme yapsam build alamazdım ? herhangi bir sysser bile yok
Yanlış eklemeden kastı o değil dostum çok biliyorsan neden soru soruyorsun ? İnsanlar yardımcı olmaya çalışıyor fikir atıyor ortaya.
Bu arada yanlış ekleme yapılınca da build alınıyor. Build alırken tanımsız fonksiyonlarda veya hatalı söz dizilimlerinde hata alırsın. Arkadaş haklı eksik veya hatalı ekleme yaptığın ortada herkeste çalışan sistem neden sende sapıtsın ?

Bahsettiği güncellemeyi yaptın mı ?

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
güncelleme;

1) game\share\locale\turkey\quest\object dosyasında "50513" adındaki dosyayı komple sil

2) game\share\locale\turkey\quest\object\state dosyasında "training_grandmaster_skill" adındaki dosyayı sil

ondan sonra verdiğim ruhtasiekranac questini tekrardan okut ve reboot at

konudaki dosyalar güncellendi.

Yanlış eklemeden kastı o değil dostum çok biliyorsan neden soru soruyorsun ? İnsanlar yardımcı olmaya çalışıyor fikir atıyor ortaya.
Bu arada yanlış ekleme yapılınca da build alınıyor. Build alırken tanımsız fonksiyonlarda veya hatalı söz dizilimlerinde hata alırsın. Arkadaş haklı eksik veya hatalı ekleme yaptığın ortada herkeste çalışan sistem neden sende sapıtsın ?

Bahsettiği güncellemeyi yaptın mı ?

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
güncelleme;

1) game\share\locale\turkey\quest\object dosyasında "50513" adındaki dosyayı komple sil

2) game\share\locale\turkey\quest\object\state dosyasında "training_grandmaster_skill" adındaki dosyayı sil

ondan sonra verdiğim ruhtasiekranac questini tekrardan okut ve reboot at

konudaki dosyalar güncellendi.
Arkadaşlar yanlış anlaşıldım galiba biliyorum gibisinden bir ibare de bulunmadım kırdıysam özür dilerim. Takıldığım yerlerde akıl almak bilgi almak istemiştim.

Sorun çözülmüştür konu kapanabilir yetkili tarafından.
Ekleme yaparken #ifdef #endif kodlarını eklemiyordum ben defileni sistemlerde eklenmesi gerekiyormuş bilmeyenler için bilginize.

Geri