Yardım Güncel önerebileceğiniz en stabil filesi hangisi?

• Konuyu açan Konuyu açan DEVNANOTEK
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 118
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

DEVNANOTEK

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar, bir vds sunucum var, bana en güncel yapıya sahip ve en stabil çalışan bir files önerebilirmisiniz

sistem falan filan benim için önemli değil, güncel olsun ve stabil çalışsın yeter bana

Dostum, belirli bir files'i işaret etmek yanlış olur. Yapman gereken gerekli kütüphaneleri içeren bir vds bulmak.
Buna uygun filesi tespit etmek. Eski bir filesi yeni bir freebsd'de çalıştırırsan bazı eksik kütüphaneler olur. Örneğin compat7x, 9x 10x gibi.

stabil mi değil mi bilmiyom ama birazdan yüklerim foruma bakarsın mainline files tek sorunu shopta satın ala tıklayınca atıveriyor sahibi unpack paylaştım diye linkleri kaldırdı normalde zevkli keyifli ürün öyle söyleyim

Dostum, belirli bir files'i işaret etmek yanlış olur. Yapman gereken gerekli kütüphaneleri içeren bir vds bulmak.
Buna uygun filesi tespit etmek. Eski bir filesi yeni bir freebsd'de çalıştırırsan bazı eksik kütüphaneler olur. Örneğin compat7x, 9x 10x gibi.

ben bir kaç files denedim, online duruma getirince mysql dışarı açınca hep fidye vürüsü bulaşı mysql sildi, turkmmodaki filesleri denemiştim.

birde stabil kurabildiğim bir filesi freebsd 14.3 + 64bit çevirmeye çalıştım onuda yaptım ama yayınlayınca mysql dışarı açtığımda fidye yazılımı bulaştı bende sildim.

ben PHP yazılımcıyım, web yazılım yapıyorum, en son 2013 te metin2 files ile uğraşmıştım, şimdi arkadaşlarımla öylesine takılmak için bir files kurmak istiyorum, ama bir çok şey değişmiş, oyunu bile zor hatırlıyorum :) ama temiz güncel bir tane önerirseniz onu kurmayı deneyeceğim

stabil mi değil mi bilmiyom ama birazdan yüklerim foruma bakarsın mainline files tek sorunu shopta satın ala tıklayınca atıveriyor sahibi unpack paylaştım diye linkleri kaldırdı normalde zevkli keyifli ürün öyle söyleyim

bu konudaki ücretli files mi? tam bakamadım kusura bakma, ben takılmalık files arıyorum...

Dostum bu forumda genel olarak temiz server filesler var. bazı bilindik insanların. onlarla uğraşabilirsin

Geri