Gui Çalışmaları için Ekip Arkadaşı Aranıyor

• Konuyu açan Konuyu açan Pehooi
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 19
  • Gösterim Gösterim 283

Pehooi

BrosleyTR
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Bireysel ve hosting satışlarında kullandığımız fileslere komisyon usulü çalışacak gui tasarımcısı aranıyor. tasarım aklı olsun yeter python tarafında ben destek çıkarım. şimdiden teşekkürler herkese iyi forumlar dilerim

Dm yoluyla numaranızı bırakabilirsiniz.

Ücrette anlasırsak makum bir fiyata istediğin filese sistemlerine varana kadar dahil gui yaparım ve yerleştiririm. parayı ver gerisine karışma hesabı. Montaj dahil. Bu konuda birçok kez tecrubeM var.
YADA İSTERSEN SEN DÜŞÜN HAYAL ET BEN GERÇEKLEŞTİRİYİM. YADA ÖRNEK AT FARK ETMEZ. İŞİN İÇİNDE PARA VARSA GERİSİ KOLAY. NUMARAMI ATAMAM CANİKOM ÖNCE ANLAŞILMASI LAZIM. DEMİ :D
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

ŞU SİTE Mİ ? DERT DEGİL HEPSİNE ÖZEL AYRI GUİ ATARIM BEN. 1 GÜNDE HAZIRLAYIP ATMAMI BEKLEMİYORSAN SIKINTI YOK. BİRKAÇ GÜN İÇİNDE ÇÖZERİM İSTEGİNE BAGLI SÜRE UZAR GÖRSELLERDE BAZI HALLER VARDIR BAZI ÖZEL İSTEK DURUMLARI BU EK KODLAMA GEREKTİRİR BUNLARIDA SAGLARIM.. EGER CİDDİ DÜŞÜNÜYORSAN DM KUTUNA BAKABİLİRSİN.

sen önce guide mevcutta bulunan şeylerin yerini bulmayı öğren la bir de utanmadan yazmış konuya zaten yazı tipinden bir şey yapamayacağın belli

ahmedim vakit kaybetme bu elemanla bence

sen önce guide mevcutta bulunan şeylerin yerini bulmayı öğren la bir de utanmadan yazmış konuya zaten yazı tipinden bir şey yapamayacağın belli

Her files aynı değildir; bazıları butonları çok farklı yerlerden çeker, bazıları ise tamamen farklıdır. Üstelik arkadaş ile anlaşamadık.
Bana, “Files’larına GUI yap, filesleri sattıkça sana komisyon vereyim” dedi. KABUL ETMEDİM.

Son düzenleme:

valla hasanım insanlar tuhaf var olan guiyi düzenlemek için source şartmış yeni öğrendim sende öğren :D

valla hasanım insanlar tuhaf var olan guiyi düzenlemek için source şartmış yeni öğrendim sende öğren :D
“Şart” demedim. Sen “GUI yap” dedin, ben de “yaparım” dedim. Parasını sordum, “Files’lere yaparsın, sonra ben sattıkça veririm” dedin. Ben de dedim ki, o zaman güven karşılıklı olsun, SRC’leri de verirsin. Anladın mı? Sonra dönüp “Pişmiş kelle gibi bir de SRC istiyor” deme. Hem veresiye iş yaptırıp hem de güvenmemi bekleme. Bu gayet normal bir durum. Ben sana güveniyorsam sen de bana güveneceksin. İşine gelirse. Lafı nereden anlıyorsun sen?

Son düzenleme:
şartmış demedim. sen gui yap dedin bende yaparım dedim . parası dedim yaparsın fileslere sonra ben sattıkça veririm parasını dediN. bende dedim ki o zaman güven karşılıklı srcleride verirsin dedim. ANLADIN MI PİŞMİŞ KELLE GİBİ BİRDE SRC İSTİYOR DEME HEM VERESİYE İŞ YAPTIRIP HEMDE GÜVENMESİNİ BEKLEME İNSANLARIN NORMAL BİR DURUM BEN SANA GÜVENİYORSAM SENDE BANA GÜVENECEKSİN.
tamam reisim özür dilerim çok haklısın teşekkür ederim zenarisi baştan tasarlamışsın nasıl güvenemem sana offfff

tamam reisim özür dilerim çok haklısın teşekkür ederim zenarisi baştan tasarlamışsın nasıl güvenemem sana offfff
Çok biliyorsan kendin yap kardeş, burada kimse sana güvenmek zorunda değil.
6-7 adet filesine GUI yapacağım, 5 kuruş almayacağım; sen ise “files sattıkça komisyon vereceğim” diyorsun. Ben bu şekilde sana güvenip yapacaksam, sen de güvenip vereceksin. Üstelik fileslerin de bir işe yaramaz, daha önce de söylemiştim, yine diyeyim.

@hasanmacit Hasan çok biliyor ya, söyle o şekilde yapsın. Zaten biraz da o şekilde yapacak birine benziyor. Yapsın, para da almasın; sen de sattıkça verirsin..

Öyle bir enayi bulursan bana da haber ver; bana da 2.000 adet GUI yapsın, ben satarım, sattıkça da ona komisyon veririm. Bu dediğini ancak enayi kabul eder kardeş. Paran yok ama COO büyük. Siten de bir işe yaramaz.

Gel seninle anlaşalım: Bana bütün fileslerini SRC’leriyle ver, ben de sana sattıkça komisyon vereyim. Nasıl fikir? Muhteşemmm! 😏 Ama dalga denizde olur, burada ne işi var?

Son düzenleme:
çok özür dilerim reisim tekrardan arayış devam ediyor

FİLES YAPACAK ARKADAŞ ARIYORUM ..

FAKAATT FİLESİ YAPACAK TESLİM EDECEK SRCLERİ İLE FAKATTT DUR ORDA DUR FİLESİ SATTIKÇA KOMİSYONDAN ÖDERİM ÜCRETİNİ. VAR MI BÖYLE BİR BABAYİGİT HEMEN BAŞLAYALIM. :D

@Pehooi gel ver filesi satııkça komisyon vereyim. iyi bak iyi omisyon iyi sattıkça veririm bak. kendinin BİLE yapmayacagı anlaşmaları başkasından bekliyorsun.. burası kurt sofrası kardeş. ama çakal dolmuş masaya.

LÜTFEN KONUNA ÜCRETİNİ SATTIKÇA KOMİSYON İLE VERECEĞİM SATIŞLARIMDAN DİYE EKLE MİLLETİDE BOŞUNA MEŞGUL ETME KARDEŞ. NE MİLLET ENAYİ NEDE SEN

Bir noktada source kısmında grid ayarlamaları falan yapılması gerekebilir ama tüm kaynağı istemek akıl karı olmaz bence. Diğer taraftan, komisyon üzerinden çalışacak birini bulman gerçekten çok zor . Bulan kişi de çok iyi bir iş çıkarmaz diye düşünüyorum. Şu an zaten güncel bir GUI tasarımı 15-20 Euro'dan başlıyor neredeyse. Kolaylıklar dilerim.

Bir noktada source kısmında grid ayarlamaları falan yapılması gerekebilir ama tüm kaynağı istemek akıl karı olmaz bence. Diğer taraftan, komisyon üzerinden çalışacak birini bulman gerçekten çok zor . Bulan kişi de çok iyi bir iş çıkarmaz diye düşünüyorum. Şu an zaten güncel bir GUI tasarımı 15-20 Euro'dan başlıyor neredeyse. Kolaylıklar dilerim.
Anlamadığın nokta şu: Adam bana, “Parayı sonra vereyim, filesi sattıkça komisyon vereceğim” dedi. Ben de nereden bileceğim satıp satmadığını ya da verip vermeyeceğini? O zaman ben de “Sen de bana güven, SRC’lerini ver” dedim. Anladın mı olay bu. Güven karşılıklıdır, adam benim babamın oğlu değil. 7-8 files için GUI istiyor, üstelik parasız.

Bunu da açıkça söyledim.
Üstelik “Sunucu ile uğraşmam” dedim; game.tar, mysql.tar, freebsd, client ver dedim.
Ben adama bunu söyledim.
Anlıyor musun? Haricinde SRC’leri vermesen de olur dedim, yukarıdaki dosyaları vereceksin dedim.
anlıyor musun ?haricinde SRCLERİ VERMESEN DE OLUR DEDİM YUKARIDAKİ VERCEKSİN DEDİM.
adam bana gelmiş sadece client atıyor. sunucu açık diyor. millet kafayı yemiş.

Üstelik ben sana güvenip veresiye ya da komisyonlu iş yapacaksam, kendimi garantiye almam gerekir. Sen de SRC’leri ver dedim. Neyi galip geliyorsun? Öyle komisyonlu, veresiye iş yapan adam bulursa bana da komisyonla 2.000 GUI yapsın, ben de sattıkça vereyim. Olay bu.

Son düzenleme:
anlamadıgın nokta ne biliyor musun adam bana güven parasını sonra vereyim filesi sattıkça komisyon vereyim dedi. bende nerden bilecem satıp satmadıgını veya vereceğini dedim. ozaman sende güven bana srclerini ver dedim. anladın olay bu. güvense karşılıklı adam benim babamınoglu degil. 7 8 filese gui istiyor. parasız.
Güven noktasında katılıyorum sana ama source istemekte abartı olmuş bence bir tık tartışmanıza gerek yok bence.

yapılan çalışma mevcut gui tasarımları üzerinden renk ayarlandırmaları yapmak ekstra bir zorluğu yok orta da profesyonel bir şey de yok boyadığın bir şey warez olsa ne olacak orta da ayların emeğinin warez olma tehlikesi var sıkıntı iş profesyonel istenilse zaten source şart o tarafı da ben yazarım zaten istenilirse ve ücreti verilir boyama olacağı için komisyon tercih ediyorum

yapılan çalışma mevcut gui tasarımları üzerinden renk ayarlandırmaları yapmak ekstra bir zorluğu yok orta da profesyonel bir şey de yok boyadığın bir şey warez olsa ne olacak orta da ayların emeğinin warez olma tehlikesi var sıkıntı iş profesyonel istenilse zaten source şart o tarafı da ben yazarım zaten istenilirse ve ücreti verilir boyama olacağı için komisyon tercih ediyorum
Ben sana sıfır, kimse de olmayan GUİ YAPIYORUM İSTERSENDE İLERİ SEVİYE, nasıl istiyorsan öyle bir tasarım diyorum; sen ise boyamadan bahsediyorsun. Uzatmaya gerek yok. Ama buraya gelip “SRC istedi” diye saçma sapan konuşma. Açıkça şartımı söyledim, kabul etmedin; ben de seninkini kabul etmedim, bitti. Neyin tribindesin? Kelimelerini seçerek konuş. Neyse, hadi herkes kendi işine kardeşim.
Güven noktasında katılıyorum sana ama source istemekte abartı olmuş bence bir tık tartışmanıza gerek yok bence.
İnternetten tanıdığım birine iş yaparken kendimi nasıl garantiye alabilirim? Başka türlü olmaz. Adam, “1 ay sonra ne zaman satarsam o zaman öderim, komisyon veririm” diyor ama “öderim” demiyor. Neyse, tartışmaya gerek yok. İşine gelmiyorsa kabul etmez. Buraya gelip SRC istedi diye saçma sapan konuşamaz; konuşuyorsa da alır ağzının payını. Uzatmıyorum, herkese iyi forumlar.

Hasan, eleştiri yapabilirsin ama üslubun çok yanlış. Forumda bilgi paylaşmak, birbirimizi küçümsemek değil amacımız. Kendini beğenmişlik değil, saygı çerçevesini aşma. Her şeye de muhalefet olma lütfen. Okulda sana bir tek muhalefet olmayı öğretmişler sanırım; siyaset dersinde, sürekli seçimi kazanamayan CHP gibisin. neyse lütfen BU İŞİ SEN YAP TAM SENLİK BİR İŞ. ŞARTLARIDA SENİN GİBİ BİRİNE TAM UYGUN. HATTA 2 BİN ADET BANA YAP LÜTFEN SATINCA VEREYİM PARASI NEYSE. :D CANIM SIKILDI GEL BİRAZ TARTIŞALIM DA STRES ATALIM. İSTERSEN ÖZELDEN YAZ ORDAN TARTIŞALIM. FARK ETMEZ. Biraz tehlikeli olacak ama, canım ekşin istiyor ha! gelll gelll :D. Yav Hasan, cevap yaz da tartışalım! Neredesin, çıktın mı yoksa? neerdeesiin:D Bak darılırım, uzun zamandır muhalefet olmuyordun zaten. İçinde kalmasın, gel hele gel! :D Egon tahmin olsun, gel. Senin gibi egolu insanlar yüzünden bu forumda pek kimse kalmayacak zaten. GELENİDE KAÇIRIYON Yine de gel, görelim bakalım! Sen bu forumu fulleyen zararsın. ÇOK CİDDİYİM İÇTEN İÇTEN SÖYLÜYORUM BUNU :D. egona ayrı hesap açsak iyi olur!

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Hasan, eleştiri yapabilirsin ama üslubun çok yanlış. Forumda bilgi paylaşmak, birbirimizi küçümsemek değil amacımız. Kendini beğenmişlik değil, saygı çerçevesini aşma. Her şeye de muhalefet olma lütfen. Okulda sana bir tek muhalefet olmayı öğretmişler sanırım; siyaset dersinde, sürekli seçimi kazanamayan CHP gibisin. neyse lütfen BU İŞİ SEN YAP TAM SENLİK BİR İŞ. ŞARTLARIDA SENİN GİBİ BİRİNE TAM UYGUN. HATTA 2 BİN ADET BANA YAP LÜTFEN SATINCA VEREYİM PARASI NEYSE. :D CANIM SIKILDI GEL BİRAZ TARTIŞALIM DA STRES ATALIM. İSTERSEN ÖZELDEN YAZ ORDAN TARTIŞALIM. FARK ETMEZ. Biraz tehlikeli olacak ama, canım ekşin istiyor ha! gelll gelll :D. Yav Hasan, cevap yaz da tartışalım! Neredesin, çıktın mı yoksa? neerdeesiin:D Bak darılırım, uzun zamandır muhalefet olmuyordun zaten. İçinde kalmasın, gel hele gel! :D Egon tahmin olsun, gel. Senin gibi egolu insanlar yüzünden bu forumda pek kimse kalmayacak zaten. GELENİDE KAÇIRIYON Yine de gel, görelim bakalım! Sen bu forumu fulleyen zararsın. ÇOK CİDDİYİM İÇTEN İÇTEN SÖYLÜYORUM BUNU :D. egona ayrı hesap açsak iyi olur!
kanka ne anlatıyon sen iyi misin :D

“Şart” demedim. Sen “GUI yap” dedin, ben de “yaparım” dedim. Parasını sordum, “Files’lere yaparsın, sonra ben sattıkça veririm” dedin. Ben de dedim ki, o zaman güven karşılıklı olsun, SRC’leri de verirsin. Anladın mı? Sonra dönüp “Pişmiş kelle gibi bir de SRC istiyor” deme. Hem veresiye iş yaptırıp hem de güvenmemi bekleme. Bu gayet normal bir durum. Ben sana güveniyorsam sen de bana güveneceksin. İşine gelirse. Lafı nereden anlıyorsun sen?
Hahahahahaha güven karşılıklı olsun arkadaşlar bundan sonra hepimiz birbirimize takalım src lerimizi alalım. Hemde buton yeri bulmama garantisiyle AS:daS:dAS:Da ulan ne cins adamlarsınız siz bu nasıl bir savunma yazarken utanmadın mı

Hasan dedğiniz adam bu piyasada yeni değil , Herkesin Nasıl Yapılır? Konusu Vardır Bu Piyasada. Kimse Annesinin Karnından Öğrenmedi Ancak.
Hasan'ın Dediğine Katılıyorum. Daha Python'da Atılan Label'leri Bulamıyorsan , "Ben Gui Yapıyorum , Parayı Ver Gerisine Karışma , Montaj Dahil Hesabı" Gibi Sokak Edebiyatı Dili İle Konuşursan Hele de , Hasan Gayet Olumlu Ve Olması Gereken Cevabı Vermiş. Zaten Sizin Gibi İnsanlar Piyasada İşi Bilmiyip İnsanları Dolandırdıktan , Parayı Alıp İşi Sorunsuz Teslim Etmedikten Sonra O Adamlar Bize Geliyor. Arkanızdaki Eksikliği Cahilliği Biz Toparlıyoruz. Hasan'ın Yazdıklarında Yanlış Bir Şey Olduğunu Düşünmüyorum Gayet Haklı Sonuna Kadar Katılıyorum.

Geri