Çözülemedi Great Offline Shop - Shutdown Bugu

Ne yazık ki bu konuda sorulara çözüm bulunmuyor. Eğer konuda yorumlar varsa hepsini inceleyebilirsiniz. Belki sizlerin sorununuzu çözmek için için ipuçları bulabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Kaiser

⋞ 〈 ☪ 〉 ⋟
Site yetkilisi
Admin
Premium Üye
Geliştirici
Yardımsever Üye
Mesaj
3.739
Çözümler
353
Beğeni
3.636
Puan
1.849
Ticaret Puanı
0
Merhaba, bu bug/sorun artık adına ne derseniz sadece bende mi var emin değilim ancak çok tuhaf.

Olayı şöyle özetleyeyim, bilgisayarı ve Virtual Box'u vs. ilk açıp filese start verdiğimde, offline shopun düzenleme modu sorunsuz çalışıyor. Filesı kapatıp açana kadar da bu şekilde sorunsuz çalışmaya devam ediyor.

Fakat bu aşamadan sonra herhangi bir sebepten dolayı oyunu sh stop.sh ile kapatıp start.sh ile tekrar açtığımda, bu sefer düzenleme modu buga giriyor ve düzenleme işlemleri esnasında kendi kendine düzenleme bitmiş gibi alttan "Pazar güncellendi, 5 saniye içinde aktif olacaktır" bilgisini verip pazarın kilidini açıyor. (Bu esnada düzenleme modu hala açık)

Syserr vs hiç bir şey yok.
char.cpp içindeki şu satırdan geliyor sanırım:

C++:
if(ch->GetShopEditMode() && get_global_time() - ch->GetShopEditModeTick() > 5)
    ch->SetShopEditMode(false);

Fakat burada bir problem göremedim, her yerde aynı çünkü. get_global_time() ile ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum ama çözemedim maalesef. Konu hakkında bilgisi olan var mı ya da aynı durumu yaşayan?
 
Geçen düzenleme modu için fix konusu açmıştın orada bir hata yapmış olmayasın?
 
kanalları kapatıp hemen açıyor musunuz yoksa cachelerin yazılmasını mı bekliyorsunuz? bana da süreyle alakalı bi durummuş gibi geldi
 
kanalları kapatıp hemen açıyor musunuz yoksa cachelerin yazılmasını mı bekliyorsunuz? bana da süreyle alakalı bi durummuş gibi geldi
Hemen açtığım da oldu, farklı düzenlemeler yapıp build aldıktan sonra açtığım da oldu. Ayrıca kullandığım script zaten cacheler yazılana kadar bekletip en son oyunu kapatıyor. Anlam veremedim..
 
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri
Üst