Eniqmatic Üye Üye Mesaj 14 Beğeni 2 Puan 440 Ticaret Puanı 0 15 Ağustos 2024 #1 build alırken bu şekilde hata alıyorum yardımcı olabilir misiniz? En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 15 Ağustos 2024
U ulsss Üye Üye Mesaj 14 Beğeni 1 Puan 406 Ticaret Puanı 1 15 Ağustos 2024 #2 gmake all yazdınızmı ? Upvote 0 Downvote
Kaptan Yosun Co-Co Admin Moderatör Geliştirici Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 1.455 Çözümler 54 Beğeni 2.297 Puan 1.839 Ticaret Puanı 0 15 Ağustos 2024 #3 Attığınız görselde hata yok Upvote 0 Downvote
Eniqmatic Üye Üye Mesaj 14 Beğeni 2 Puan 440 Ticaret Puanı 0 15 Ağustos 2024 #4 ulsss demiş ki: gmake all yazdınızmı ? Hepsini görmek için tıklayın... Evet onu yazdıktan sonra bu hatayı aldım ulsss demiş ki: gmake all yazdınızmı ? Hepsini görmek için tıklayın... Evet onu yazdıktan sonra Kaptan Yosun demiş ki: Attığınız görselde hata yok Hepsini görmek için tıklayın... işleme kaldığım yerden devam edebilir miyim En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 16 Ağustos 2024 Upvote 0 Downvote
ulsss demiş ki: gmake all yazdınızmı ? Hepsini görmek için tıklayın... Evet onu yazdıktan sonra bu hatayı aldım ulsss demiş ki: gmake all yazdınızmı ? Hepsini görmek için tıklayın... Evet onu yazdıktan sonra Kaptan Yosun demiş ki: Attığınız görselde hata yok Hepsini görmek için tıklayın... işleme kaldığım yerden devam edebilir miyim
allien *__* MT Üye Mesaj 226 Çözümler 12 Beğeni 70 Puan 499 Ticaret Puanı 0 16 Ağustos 2024 #5 bazen makina yetersiz olduğunda hata verebiliyor arkaplanda açık yüksek cpu veya gpu harcayan sekmeleri kapatıp tekrar deneyin. Upvote 0 Downvote
bazen makina yetersiz olduğunda hata verebiliyor arkaplanda açık yüksek cpu veya gpu harcayan sekmeleri kapatıp tekrar deneyin.
Kaptan Yosun Co-Co Admin Moderatör Geliştirici Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 1.455 Çözümler 54 Beğeni 2.297 Puan 1.839 Ticaret Puanı 0 16 Ağustos 2024 #6 Eniqmatic demiş ki: işleme kaldığım yerden devam edebilir miyim Hepsini görmek için tıklayın... Game ve DB dosyaları oluşmuşsa evet Upvote 0 Downvote
Eniqmatic demiş ki: işleme kaldığım yerden devam edebilir miyim Hepsini görmek için tıklayın... Game ve DB dosyaları oluşmuşsa evet