Çözüldü global ranking sistemi hatası

• Konuyu açan Konuyu açan Developer2
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 30
  • Gösterim Gösterim 253
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Developer2

Premium Üye
Premium Üye
Geliştirici
Üye
Ticaret Puanı
0
arkadaşlar merhaba global rank sisteminde karakter level kesilen metin vs çalışıyor çekiyor mysqldan görünüyor
fakat metin hasar karakter level vs çekmiyor gözükmüyor herhangi bir syserr yok bilgisi olan varmıdır?

Ekran görüntüsü 2025-11-22 024100.webp

bunlardan bahsedıyorum mysql tablosuna ekleme yapınca global rank sistemini ilgilendiren sql dosyası var bu paylaştıgınız gorsel ıste sql ekleme yapısı var ekleme yapmadan oncedekı dosyay benımle paylaşın örnegın bu sekılde bir dosya globalsystem.sql gibi dosya olması lazım sıstemde
sistem dosyaları elimde mevcut değil hocam

sql dosyasında sorun goremedım bunu tekrar ekleyın bana cıkan sonucu benımle paylasın

Dosya Eklentileri

bunu tekrar ekleyın

Dosya Eklentileri

ekledim hocam değişen birşey yok
anladım python taraflı yok sanırım c++ kısmına bakmak gerekır eger sorununuz duzeltıldıyse eklenılen ve yazılan kodları paylaşıcam diger arkadasların faydasına olur dıye sorun halen abartılacak sekılde devam ediyorsa pek vakıtım olmadıgından dolayı c++ kısmına bakamıyacam bu nedenle sızlerı yanlız bırakmak zorunda kalıcam en azında ılgılenen arkadaslar olur

anladım python taraflı yok sanırım c++ kısmına bakmak gerekır eger sorununuz duzeltıldıyse eklenılen ve yazılan kodları paylaşıcam diger arkadasların faydasına olur dıye sorun halen abartılacak sekılde devam ediyorsa pek vakıtım olmadıgından dolayı c++ kısmına bakamıyacam bu nedenle sızlerı yanlız bırakmak zorunda kalıcam en azında ılgılenen arkadaslar olur
çözülmedi kardeşim teşekkür ederim gene de eline sağlık

anydesk üzerinden bağlanıp , char_battle.cpp ye gerekli fonksiyonlar eklenip çözülmüştür.

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri