- Ticaret Puanı
- 0
Bunları yaparsanız vazgeçersiniz, temiz alt yapı alıp kendinizi gelişirin. Hazır olan fileslerde beklenmedik warez dosyalar genellikle bug ve hatadan ibaret oluyor.
- En büyük hatam, çoğunlukla zaten sistemlerin ekli olduğu hazır dosyalar (files) üzerinde çalışmak ve bu dosyaların yapısını anlamadan düzenleme yapmaya çalışmak oldu.
- Forumlarda paylaşılan eksik, hatalı veya yarım sistemleri eklerken, sistemin gereksinimlerini ve hangi dosyalarla uyumlu olduğunu analiz edemediğim için çalışmamasının sebebini fark edemedim.
- Sistem eklemekten kaçındım ve sadece hazıra güvenerek ilerlediğim için gerçek kodlama mantığını öğrenemedim.
- Client–server uyumunu kontrol etmeden dosya değiştirdiğim için paket uyumsuzlukları ve beklenmeyen hatalar yaşadım.
- Syserr ve hata kayıtlarını düzenli olarak incelemediğim için problemin kaynağını görmezden geldim ve çoğu sorunu rastgele denemelerle çözmeye çalıştım.
- Python, C++ veya UI kod yapısını tam olarak anlamadan dosyalara müdahale ettiğim için küçük hatalar büyük sorunlara dönüştü.
- Dosyaları yedeklemeden işlem yaptığım için geri dönüşü olmayan hatalarla karşılaştım ve zaman kaybettim.
- Eklediğim sistemlerin veri tabanı (SQL) tarafını ihmal ettiğim için tablolar eksik kaldı ve sistemlerin doğru çalışması engellendi.
- Kaynak kodlarla files arasında sürüm farklarını önemsemediğim için uyumsuzluklar ortaya çıktı ve uzun süre sebebini bulamadım.
- Öğrenme yerine kısa yoldan çözüm aradığım için gerçek anlamda geliştirici mantığını oturtamadım