Gelişmiş Altyapı Server Files

Sağolasın bu fiyata almam zaten satış yapan arkadaş 5 e satamadi 15 e satabilir mı
kardeşim şöyle söyleyeyim. diyelim ki elinde değerli bir şey var. sen bunu 5 tlye satıyordun biz geldik sana dedik ki bunu 5 e satma bu çok değerli bunun fiyatını yükselt. sen fiyatını 15 tl yaptın. şimdi kimse almıyor diye elindeki değerli şeyi değerinden ucuza satar mısın? neyi zorluyon yani satamadı diye bedava dağıtsın ozaman herkes elindeki sistemi felan böyle mantık mı olur

5 bin TL iken satış yapamadiniz hocam şuan nasıl olucak bilmiyorum ilk fiyatı gayet makuldu satın almayı istiyordum onun için girip baktim fiyatı guncellemissiniz
5 bin tl iken satın almak istiyorum deyip mesaj atan insanlar oldu. maaşımı alınca alacağım yok kredi kartı ektre tarihinden sonra alacağım gibi mesajlarda bulunanlar oldu. henüz geri dönüş yapmadılar. eğer o kişilerden birisiyseniz hala 5 bin tl den satın alabilirsiniz. ama gördüm ki gerçekten de 5 bin tl değil bunun karşılığı. sadece 1-2 sistem eklemeye 5 bin tl isteyenleri de gördüm. bu fiyatlara sistem ekletip bu fiyarları fazla bulmayanları da. doğru şekilde yönetilmiş projelerden milyonlar kazananları da. sen olsan piyasada olmayan bir offline shop'lu filesi üstüne bu kadar emek harcanarak bu hale getirimişken bu fiyata satmak ne kadar doğru olurdu.
Sağolasın bu fiyata almam zaten satış yapan arkadaş 5 e satamadi 15 e satabilir mı
Bunu zaman gösterecek. Teşekkür ederim yine de yorumunuz için.

şahsen satılmaması gereken bir kişiye benziyorsun bence sana 30 a bile vermemeli

Şu aşağıdakilerin tanesini : 1.000 tl den hesaplasan dosya parasından çok yapıyor
Heart (libthecore) memory leak
SpeedTree bellek sızıntısı
Efsun botu memory leak
Buffer yeniden tahsisi kaynaklı sunucu çökmesi
Disconnect açığı
Null pointer dereferansı
DB çökme fixleri (lonca, evlilik, affect, quest)
ENABLE_FRAME_UPDATE_OPTIMIZATION
ENABLE_VERTEX_BUFFER_PERFORMANCE
GR2 file load improve
Grafik on/off optimizasyonları
Ölü karakterlerin paket göndermesi engellendi
Buff abuse / affect bug fixleri
Kamp ateşi spam cooldown
Binek üstünde pazar engeli
Skill, pet, iksir exploit fixleri
Efsun botu validasyonları

Her ne kadar dalga geçmek için açılmış bir konu da olsa aşağıdaki konuyu aklıma getirdi bu konuşmalar :D

Ekran Resmi 2025-12-19 17.48.16.webp

Geri