SULEYMAN BOZOK
ANKA2 RINAMT2 65-250 PROJESINE HAKIM OLAN [ DEV ]
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
- Ticaret Puanı
- 0
Evet arkadaşlar, belki sizler kadar uzun süredir bu işin içinde değilim ama farklı bakış açılarıyla ortamlara yenilik ve farkındalık katmak istiyorum. Amacım; yeni sistemler, tasarımlar ve özgün fikirlerle en üst seviyeye ulaşmak. Bu süreçte hem mevcut sistemleri hem de bazı sistem alıntılarını temel alarak çalışmalarımı sürdürüyorum.
Şunu çok iyi biliyorum: İnsan gerçekten isterse, emek verir, azim gösterir ve en önemlisi sabrederse başaramayacağı şey yoktur. Elimde hâlihazırda bazı sistemler mevcut; ancak bununla yetinmeyip özgün tasarımlar ve ‘qui’ adı altında yenilikçi projeler üzerinde çalışıyorum.
Tüm bu geliştirme sürecimi siz değerli dostlarla paylaşmak istedim. Çünkü inanıyorum ki; kimse kimseden üstün değildir. Akıl akıldan üstündür, ama yetenek bazen bir ‘dejavudur’ yani tekrar yaşanır, gelişir ve dönüşür.
Çalışmalarım hız kesmeden devam ediyor. Ve artık ücretli piyasalara da bir noktada dur deme zamanının geldiğini düşünüyorum.
SULEYMAN BOZOK SAYGILARIMLA
1 - Zindan Takip Sistemi
2 - Render Target Ön İzleme Sistemi
3 - Kırmızı Tüy Kalem Sistemi
Şunu çok iyi biliyorum: İnsan gerçekten isterse, emek verir, azim gösterir ve en önemlisi sabrederse başaramayacağı şey yoktur. Elimde hâlihazırda bazı sistemler mevcut; ancak bununla yetinmeyip özgün tasarımlar ve ‘qui’ adı altında yenilikçi projeler üzerinde çalışıyorum.
Tüm bu geliştirme sürecimi siz değerli dostlarla paylaşmak istedim. Çünkü inanıyorum ki; kimse kimseden üstün değildir. Akıl akıldan üstündür, ama yetenek bazen bir ‘dejavudur’ yani tekrar yaşanır, gelişir ve dönüşür.
Çalışmalarım hız kesmeden devam ediyor. Ve artık ücretli piyasalara da bir noktada dur deme zamanının geldiğini düşünüyorum.
SULEYMAN BOZOK SAYGILARIMLA
1 - Zindan Takip Sistemi
2 - Render Target Ön İzleme Sistemi
3 - Kırmızı Tüy Kalem Sistemi