Gelişim Günlüğüm Mmo Tutkunları

SULEYMAN BOZOK

ANKA2 RINAMT2 65-250 PROJESINE HAKIM OLAN [ DEV ]
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
0
Evet arkadaşlar, belki sizler kadar uzun süredir bu işin içinde değilim ama farklı bakış açılarıyla ortamlara yenilik ve farkındalık katmak istiyorum. Amacım; yeni sistemler, tasarımlar ve özgün fikirlerle en üst seviyeye ulaşmak. Bu süreçte hem mevcut sistemleri hem de bazı sistem alıntılarını temel alarak çalışmalarımı sürdürüyorum.

Şunu çok iyi biliyorum: İnsan gerçekten isterse, emek verir, azim gösterir ve en önemlisi sabrederse başaramayacağı şey yoktur. Elimde hâlihazırda bazı sistemler mevcut; ancak bununla yetinmeyip özgün tasarımlar ve ‘qui’ adı altında yenilikçi projeler üzerinde çalışıyorum.

Tüm bu geliştirme sürecimi siz değerli dostlarla paylaşmak istedim. Çünkü inanıyorum ki; kimse kimseden üstün değildir. Akıl akıldan üstündür, ama yetenek bazen bir ‘dejavudur’ yani tekrar yaşanır, gelişir ve dönüşür.

Çalışmalarım hız kesmeden devam ediyor. Ve artık ücretli piyasalara da bir noktada dur deme zamanının geldiğini düşünüyorum.

SULEYMAN BOZOK SAYGILARIMLA

1 - Zindan Takip Sistemi

2 - Render Target Ön İzleme Sistemi

3 - Kırmızı Tüy Kalem Sistemi

Dosya Eklentileri

• IMG_20250523_092008.webp
    IMG_20250523_092008.webp
    33,1 KB · Gösterim: 210
  • IMG_20250523_092050.webp
    IMG_20250523_092050.webp
    30,3 KB · Gösterim: 207
  • IMG_20250523_091922.webp
    IMG_20250523_091922.webp
    23,9 KB · Gösterim: 206
Hocam elinize sağlık. Görseller bende mi net gözükmüyor yoksa kaliteleri mi düşük tam anlamadım ama zindan takip sistemini ve kırmızı tüy kalemi özellikle merak ettim. Kırmızı tüy kalemi ilk defa duyuyorum. Ellerinize sağlık tekrardan

Evet arkadaşlar, belki sizler kadar uzun süredir bu işin içinde değilim ama farklı bakış açılarıyla ortamlara yenilik ve farkındalık katmak istiyorum. Amacım; yeni sistemler, tasarımlar ve özgün fikirlerle en üst seviyeye ulaşmak. Bu süreçte hem mevcut sistemleri hem de bazı sistem alıntılarını temel alarak çalışmalarımı sürdürüyorum.

Şunu çok iyi biliyorum: İnsan gerçekten isterse, emek verir, azim gösterir ve en önemlisi sabrederse başaramayacağı şey yoktur. Elimde hâlihazırda bazı sistemler mevcut; ancak bununla yetinmeyip özgün tasarımlar ve ‘qui’ adı altında yenilikçi projeler üzerinde çalışıyorum.

Tüm bu geliştirme sürecimi siz değerli dostlarla paylaşmak istedim. Çünkü inanıyorum ki; kimse kimseden üstün değildir. Akıl akıldan üstündür, ama yetenek bazen bir ‘dejavudur’ yani tekrar yaşanır, gelişir ve dönüşür.

Çalışmalarım hız kesmeden devam ediyor. Ve artık ücretli piyasalara da bir noktada dur deme zamanının geldiğini düşünüyorum.

SULEYMAN BOZOK SAYGILARIMLA

1 - Zindan Takip Sistemi

Güzel sistemler, daha önce görmüştüm bunları, güzel düşünülmüş ve geliştirilmiş ellerinize sağlık. Qui ne demek sizin belirlediğiniz birşey mi yoksa bir karşılığı varmı acaba ? 🤔

Ayrıca fotoğraflar net değil tam görünmüyor.

Hocam qui anlamı yaygın olmayan bilinmeyen demek bu nedenle sistemler suan alıntı uzerinde gerceklesti fakat elimde mevcut olmak uzere bir kac takım calısma yaparak sistemi daha aktif hale getirip insanların faydalanması amacıyla daha gorunumlu olacak sekilde tasarım sergilenecek won yang sistemi gibi dusunun bu sistemler bu tur foksiyonlara tabi

Hocam elinize sağlık. Görseller bende mi net gözükmüyor yoksa kaliteleri mi düşük tam anlamadım ama zindan takip sistemini ve kırmızı tüy kalemi özellikle merak ettim. Kırmızı tüy kalemi ilk defa duyuyorum. Ellerinize sağlık tekrardan
Tesekur ederim evet telefonda alındıgı icin uzak mesafeden dolayı bulanık gorunuyor maruz gorun

Hocam qui anlamı yaygın olmayan bilinmeyen demek bu nedenle sistemler suan alıntı uzerinde gerceklesti fakat elimde mevcut olmak uzere bir kac takım calısma yaparak sistemi daha aktif hale getirip insanların faydalanması amacıyla daha gorunumlu olacak sekilde tasarım sergilenecek won yang sistemi gibi dusunun bu sistemler bu tur foksiyonlara tabi
Daha once dali offilineshop uzerinde on gorunum tasarım qui calısması sergilendi bitmis olan projemde mevcut yeterli zaman bulamadıgım icin foruma paylasamadim var yani orneklendirme olacak yaptigim calismalar yedekleme deposunda mevcut tabi bir yere kadar umarım insanlar acısında yenilikci olarak piyasa cıkmak adına mutlu etmek istiyorum

Windows işletim sistemi kullanıyosanız,
Windows logo tuşu + Shift + R kombinasyonu ile ekran görüntüsü alabilirsiniz.
Hocam o sorun degil ondan bilgim var soyle durum sistem tasarımı telefondan kayıt edildigi icin bu nedenle donusumden yana proglem oldugunu dusunerek bulanık cıkmıs orjinal hali tekrar güncelerim tesekur ederim güzel yorumunuz icin :)

Güzel sistemler, daha önce görmüştüm bunları, güzel düşünülmüş ve geliştirilmiş ellerinize sağlık. Qui ne demek sizin belirlediğiniz birşey mi yoksa bir karşılığı varmı acaba ? 🤔

Ayrıca fotoğraflar net değil tam görünmüyor.
Sanırım GUI demek istemiş. Graphical User Interface

Tanımam etmem seni kral ama nedense atıp tutuyorum hissi veriyorsun.

Merhaba Arkadaşlar,

Bazı yoğun çalışmalar nedeniyle bir süreliğine geliştirme günlüğümüzden geri kaldık. Ancak şimdi her şeyi toparlayarak projelerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Yukarıda paylaştığım bazı sistemler mevcut ve bu sistemlerin tasarımları yarım kalmış olsa da bir köşede bekliyor. Forumumuzda gündemde olan Ticaret Camı hepimizin bildiği ve aşina olduğu bir sistem. Fakat ben bu konuda farklı çalışmalar ortaya koyarak, özgün tasarımlar geliştirip, insanlara fayda sağlama amacıyla bunları sizlerle paylaşmayı planlıyorum.

Bu zamana kadar hiçbir çalışmam için ücret talebinde bulunmadım. Asıl amacım; daha da ileriye gitmek, farklı projeler üretmek ve kendimi bu alanda kanıtlamak. Sonrasında ise elbette Allah kerimdir. Bildiklerimi paylaşmak, öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak da benim için büyük bir mutluluk olacaktır.

Aşağıda örnek olarak sunduğum Ticaret Camı, hem tasarım hem de sistem açısından daha dinamik, daha stratejik bir hale getirilmek üzere yeniden ele alındı. Üzerinde titizlikle çalışıyorum ve amacım; bu emeklerin arasında bana ait bir iz, bir katkı bırakmak.

Dikkatiniz ve ilginiz için hepinize teşekkür ederim.

Aşagıda Paylaşmış Oldugum Ticaret Camın Kendi Orjınal Görseli

Dosya Eklentileri

• 1.webp
    1.webp
    237,9 KB · Gösterim: 53
Yeni Tasarım Tıcaret Camı

Eklenecek Olan Özellikler

Mesaj Gönder

Pazara Git

Bir Çok Kafamda Sayabılcegım Özellikler Mevcut Olacaktır Bır Kaç Rutuşlamadan Sonra Bıtıs Halını Paylaşıma Sergiliyecem

Dosya Eklentileri

• YENI TASARIM.webp
    YENI TASARIM.webp
    130 KB · Gösterim: 53
Mavi Köy 3ds Max 7 3D Çalışması

Dosya Eklentileri

• ttttt.webp
    ttttt.webp
    155 KB · Gösterim: 37
Syrus 4 Login Sistemi

Diller Türkçeye Çevirildi

Eksik Kodlar Tamamlandı

Sosyal Medya Hesapları Aktif Edildi

Kod İçerikleri Fixlendi

Button Ve Login Tasarımı Tekrardan Çizildi

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Dosya Eklentileri

• login eski hali.webp
    login eski hali.webp
    86,2 KB · Gösterim: 32
  • bozoklogin.webp
    bozoklogin.webp
    120 KB · Gösterim: 28
Son düzenleme:
Yapmış Oldugum Offılıne Shop qui Tasarım Çalışması

Eski 1 Eski 2 İlk Bulunan Sistem

Yeni Tasarım İse 1 2 3 Bununan Fotolar

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Dosya Eklentileri

• eski 1.webp
    eski 1.webp
    82,4 KB · Gösterim: 42
  • 1.webp
    1.webp
    132,4 KB · Gösterim: 41
  • 2.webp
    2.webp
    48,9 KB · Gösterim: 42
  • 3.webp
    3.webp
    97,1 KB · Gösterim: 41
Son düzenleme:
1 - Zindan Takip Sistemi

Bu sistemlere sahip misin gerçekten ? 🤔

1 - Zindan Takip Sistemi

Bu sistemlere sahip misin gerçekten ? 🤔
satın alacakmısın ?

Alacaksan Eger Satabilirim Almıyacaksan Eger Boş Boş Günlüğü Doldurmuyalım Gereksiz Konusmalar İçin

Satın almak istiyorum evet net fotoğraflarını çekip atar mısın karakterde gözüksün lütfen.

Geri