Furion99 - CoolSchool - Dosyaları (files) - Geliştirme Günlüğüm

Sorun şundan kaynaklı her biri 200 deste halinde 3 envanter dolusu olursa ve ilk sayfandan 4 veya 5 item silerseniz ve envanter düzenlerseniz oyundan giriş ekranına atma mevcut fakat bir itemi tek tek stoklardanız yani 1, 1 olarak oyundan düzenleme esnasında oyundan giriş ekranına atma olmayacaktır bu her envanter için geçerli (K envanteri)

10- Yanında gezen binek sistemi eklendi.
(Binek üstünde bonus verir)
(Binek ismi düzenlenmediği için ?? olarak gözüküyor cesur aslan binekte sadece bu durum var)

24490 eklentisini görüntüle
At kodlarıyla kullanılan var onumu ekledin.
Oyundan giriş ekranına atıyor, tekrar giriş yapıldığında envanter düzenleniş oluyor.

24491 eklentisini görüntüle
Bunun için bi tarafımdan sallanmış fikrim var.
Bu durum karışık hesaplamalarda genelde olabiliyor. Sunucu hespalamayı yada düzenlemeye veri yetiremeyince crash veriyor ama sadece oyuncuyu oyundan attırıyor. Bu durum sohbette de sürekli mesaj atarsanız enter mesaj enter mesaj şeklinde o zamanda aynı şekilde giriş ekranına atıyor. Sanırım hesaplamayı ya da arka planda işlemleri o kadar hızlı işleyemiyor. 1 1 1 olarak düzenlemesinin sebebide bu diye düşünüyorum. Tamamen sallıyoda olabilirim. Daha önce başıma gelmedi bende siz diyince gördüm.

Bu durum karışık hesaplamalarda genelde olabiliyor. Sunucu hespalamayı yada düzenlemeye veri yetiremeyince crash veriyor ama sadece oyuncuyu oyundan attırıyor. Bu durum sohbette de sürekli mesaj atarsanız enter mesaj enter mesaj şeklinde o zamanda aynı şekilde giriş ekranına atıyor. Sanırım hesaplamayı ya da arka planda işlemleri o kadar hızlı işleyemiyor. 1 1 1 olarak düzenlemesinin sebebide bu diye düşünüyorum. Tamamen sallıyoda olabilirim. Daha önce başıma gelmedi bende siz diyince gördüm.
Dedigin dogru ama hesaplamayı nasıl fixlicex

Ona bi gece baksak mı?

Bir proje yürütmeye başladım. Ne yazıkki o projede k envanter yok. Dolayısıyla ona ayırabileceğim şuanda vaktim yok üzgünüm. Geliştirilmiş fileslerin( Adalet, Owsap, Martysama, Vatansever gibi gibi ), K envanter dosyalarını inceleyebilirsiniz. Ya da yapay zekadan yardım alabilirsiniz.
Hayırlısı olsun

Yok Hasan beyin paylaştığı sadece cesur aslanda bu hata değil bence beyaz aslan veya yırtıcı aslanda bu durum yok zaten ek olarak ben böyle yapmıştım aslında binek ismi yazmıyor sistemde.
Tamam teşekkür ederim. Şuan bu ve yanında gezen pet sistemini ekliycem de o yüzden sordum.

11- Kadim efsun nesnesi sistemi eklendi.

Ekran görüntüsü 2025-07-06 225110.webp

13- Manuel bonus değiştirici sistemi eklendi.
(Yeşil efsun)

Ekran görüntüsü 2025-07-06 225450.webp

18- Özellik veren derece sistemi ve Official bonus tablosu sistemi eklendi.

Screenshot_1.webp

Yapıya uygun olacak şekilde eklenmesi gereken bir sistem veya düzeltme için fikir verebilirsiniz, fikir ve önerilerinize açığım.

Geri