E Escobar1453 Üye Üye Mesaj 46 Çözümler 1 Beğeni 13 Puan 299 Ticaret Puanı 0 17 Eylül 2025 #1 oyunumdaki gece modunda eski tip gece modu şeklinde kararma olmuyor, sadece gökyüzü kararıyor bunu nereden düzenleyebilirim
oyunumdaki gece modunda eski tip gece modu şeklinde kararma olmuyor, sadece gökyüzü kararıyor bunu nereden düzenleyebilirim
Çözüm B B balac69 17 Eylül 2025 Escobar1453 demiş ki: linki vs var m ıdır Hepsini görmek için tıklayın... gölge ayarı zaten packlarda kapalı oluyor genelde acıp deneyebilirsin
Escobar1453 demiş ki: linki vs var m ıdır Hepsini görmek için tıklayın... gölge ayarı zaten packlarda kapalı oluyor genelde acıp deneyebilirsin
melihalbayrak Yasaklanmış Üye Cezalı Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 1.317 Çözümler 84 Beğeni 791 Puan 1.475 Ticaret Puanı 0 17 Eylül 2025 #2 Packlardan kaynaklı olabilir. Debug olarak client build et gündüz modunda gir oyuna sonra gece al bak bakalım log.txt içine ne yazdıracak Upvote 0 Downvote
Packlardan kaynaklı olabilir. Debug olarak client build et gündüz modunda gir oyuna sonra gece al bak bakalım log.txt içine ne yazdıracak
Mavi Ruh WWW.MR-3DWORK.COM Grafiker Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 1.156 Çözümler 99 Beğeni 1.650 Puan 1.350 Ticaret Puanı 1 17 Eylül 2025 #3 night.msenv olması lazım ismi. Bunu başka filesten alarak test edin. Upvote 0 Downvote
Forgiven Discord; burakhangunduz Geliştirici Yardımsever Üye Usta Üye Editör Mesaj 778 Çözümler 61 Beğeni 853 Puan 950 Ticaret Puanı 4 17 Eylül 2025 #4 Gölge modu felan var mı serverinde? Upvote 0 Downvote
E Escobar1453 Üye Üye Mesaj 46 Çözümler 1 Beğeni 13 Puan 299 Ticaret Puanı 0 17 Eylül 2025 #5 Forgiven demiş ki: Gölge modu felan var mı serverinde? Hepsini görmek için tıklayın... Sanırım dediğiniz gibi bir durumdan kaynaklı, şu an ki gece modu official tr de ki gibi şu an ki hali gibi. ben eski tr deki gibi olmasını istiyorum. Upvote 0 Downvote
Forgiven demiş ki: Gölge modu felan var mı serverinde? Hepsini görmek için tıklayın... Sanırım dediğiniz gibi bir durumdan kaynaklı, şu an ki gece modu official tr de ki gibi şu an ki hali gibi. ben eski tr deki gibi olmasını istiyorum.
Forgiven Discord; burakhangunduz Geliştirici Yardımsever Üye Usta Üye Editör Mesaj 778 Çözümler 61 Beğeni 853 Puan 950 Ticaret Puanı 4 17 Eylül 2025 #6 Çünkü gölge ayarından dolayı durum değişebiliyor o açıdan sordum eğer oyununda yok ise bi ekleyip test etmeni öneririm. Upvote 0 Downvote
Çünkü gölge ayarından dolayı durum değişebiliyor o açıdan sordum eğer oyununda yok ise bi ekleyip test etmeni öneririm.
E Escobar1453 Üye Üye Mesaj 46 Çözümler 1 Beğeni 13 Puan 299 Ticaret Puanı 0 17 Eylül 2025 #7 Forgiven demiş ki: Çünkü gölge ayarından dolayı durum değişebiliyor o açıdan sordum eğer oyununda yok ise bi ekleyip test etmeni öneririm. Hepsini görmek için tıklayın... linki vs var m ıdır Upvote 0 Downvote
Forgiven demiş ki: Çünkü gölge ayarından dolayı durum değişebiliyor o açıdan sordum eğer oyununda yok ise bi ekleyip test etmeni öneririm. Hepsini görmek için tıklayın... linki vs var m ıdır
B balac69 Üye Üye Mesaj 95 Çözümler 5 Beğeni 17 Puan 99 Ticaret Puanı 0 17 Eylül 2025 #8 Escobar1453 demiş ki: linki vs var m ıdır Hepsini görmek için tıklayın... gölge ayarı zaten packlarda kapalı oluyor genelde acıp deneyebilirsin Upvote 0 Downvote Çözüm
Escobar1453 demiş ki: linki vs var m ıdır Hepsini görmek için tıklayın... gölge ayarı zaten packlarda kapalı oluyor genelde acıp deneyebilirsin