Yardım Game source build ederken çıkan hata?

• Konuyu açan Konuyu açan merdo94
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 44
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

merdo94

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
1-16:
Genişlet Daralt Kopyala
char.cpp:5718:9: error: expected primary-expression before '{' token
 5718 |         {
      |         ^
char.cpp:5755:31: error: expected ')' before ';' token
 5755 |         SetRotationToXY (x, y);
      |                               ^
      |                               )
char.cpp:5715:12: note: to match this '('
 5715 |         if (pkChr->IsState (pkChr->m_stateMove) &&
      |            ^
char.cpp:5755:25: error: could not convert '((CHARACTER*)this)->CHARACTER::SetRotationToXY(x, y)' from 'void' to 'bool'
 5755 |         SetRotationToXY (x, y);
      |         ~~~~~~~~~~~~~~~~^~~~~~
      |                         |
      |                         void

Arkadaşlar merhaba expected primary-expression before token hatası nedir nasıl çözülür ?

söz dizim hatası var ekledıgınız sıstemlerı tekrar kontrol ederek ekleme yaparsanız sorun kalmıyacaktır örnek . ( ) /; bu gıbı ornekler

misal örnek - stap = ( 0 ) yanlıs olan sözluk dogru olan ıse stap = 0,

söz dizim hatası var ekledıgınız sıstemlerı tekrar kontrol ederek ekleme yaparsanız sorun kalmıyacaktır örnek . ( ) /; bu gıbı ornekler

misal örnek - stap = ( 0 ) yanlıs olan sözluk dogru olan ıse stap = 0,
Teşekkürler yani bu hata expected primary-expression before '{' token { şundan önce bir ifade olmalı anlamına gelmiyor ve
{ bu ifade yanlış mı demek ? Eklediğim sistemleri hazır alıp kullandığım için detaylı bilmiyorum. Zahmet olmazsa derinlemesine açıklar mısınız ?

size bu sekılde acıklama yapayım

eklenılen sıstem hıc bır zaman dogru olmaz nadıren olur tabı ekleme yaptıgınız zaman hem kontrol etmenız gerekıyor hem kodlara bakarak ekleme yapmanız gerekıyor bılmenız acısında dogru ekleme acısında zamanınızı bosa harcamamanız ıcın sıze bır avantaj dıye bılırım

yanlıs kod hatası ( sıtem ekledım )

dogru olan kod sıtem ekledım ,

aradakı farkkı olcersenız sorun kalmayacaktır kod bılgınız olmasa dahıl yapay zeka destegı ıle sorunu ortadan kaldıracaktır bu nedenle bu tur parantezler sıstemın calısmamasına malesef engel olabılıyor zaten sysr hatasında belırtmıs bu hatayı {' bu soz dızım hatası yanlıs evet

Son düzenleme:
Geri