Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
şimdi de gameyi build ederken böyle bir sürü hata aldım ama hepsi 2 dosyadan biri cube.cpp biri cube.obj cuberenewal.cpp dosyasını attıkdan sonra bu dosyaları silmem mi gerekiyordu?
ayırca makefile dediğiniz açık packlar galiba fakat packlarde cube.cpp yok zaten şuan da bu hatayı alıyorum isimlerini ve içeriğini değiştirdikten sonra7425 eklentisini görüntüle
sadece isimlerinimi değiştireceğim eğer öyle yaparsam aynı dosyadan 2 tane olur çünkü cubenewal.cpp yi rar içiresinde verilmiş ve cube.cppden farklı içeriği. yoksa cube.cpp'nin ismini değiştirip, içindekilerinide cuberenewal.cpp ilemi değiştireceğim. dediğinizi tam olarak anlayamadım çünkü
ayırca makefile dediğiniz açık packlar galiba fakat packlarde cube.cpp yok zaten şuan da bu hatayı alıyorum isimlerini ve içeriğini değiştirdikten sonra
ayırca makefile dediğiniz açık packlar galiba fakat packlarde cube.cpp yok zaten şuan da bu hatayı alıyorum isimlerini ve içeriğini değiştirdikten sonra7425 eklentisini görüntüle
hocam zaten tüm cube.cpp'leri cuberenewal.cpp yaptım fakat buna rağmen yine yukarıdaki resimde ki hatayı alıyorum makefile dosyasının içine de şuan cube.cpp yok hep cuberenewal.cpp diye değiştirdim.
hocam zaten tüm cube.cpp'leri cuberenewal.cpp yaptım fakat buna rağmen yine yukarıdaki resimde ki hatayı alıyorum makefile dosyasının içine de şuan cube.cpp yok hep cuberenewal.cpp diye değiştirdim.