Güncellenmiş Metin2 Mainline Altyapı Dosyaları

• Konuyu açan Konuyu açan nebisenol
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 126
  • Gösterim Gösterim 8K
Bunu neye dayanarak söylediniz açıklarmısınız mesela bu yöntemle sunucu açarsanız elinizde patlar ne demek ? Ayrıca bu files ile uğraşıp açamazmıyız ?
Yani sıfırdan mainline ile geliştirmeye başlarsanız oyuncuların oyun açıklarını kullanarak item kopyalaması gibi yüzlerce sorunla uğraşırsınız. Yüzlerce zero-day bug demek. Serverinizin başarısız olması ve oyuncuların oyunu terk etmesi demek. O yüzden aktif destek verilen, yeni bir hile, yeni bir bug keşfedilince bile hızlıca fix alabilecrğiniz ücretli bir altyapı (Owsap veya Martysama fileslerden bahsediyorum) en mantıklı başlangıç noktanız olur.

Yani sıfırdan mainline ile geliştirmeye başlarsanız oyuncuların oyun açıklarını kullanarak item kopyalaması gibi yüzlerce sorunla uğraşırsınız. Yüzlerce zero-day bug demek. Serverinizin başarısız olması ve oyuncuların oyunu terk etmesi demek. O yüzden aktif destek verilen, yeni bir hile, yeni bir bug keşfedilince bile hızlıca fix alabilecrğiniz ücretli bir altyapı (Owsap veya Martysama fileslerden bahsediyorum) en mantıklı başlangıç noktanız olur.
Ücretsiz martysama veya owsap yine önermiyorsunuz sanırım ücretliye zorluyorsunuz gibi geldi.

Ücretsiz martysama veya owsap yine önermiyorsunuz sanırım ücretliye zorluyorsunuz gibi geldi.
Kardesim 5 Aydır Bu Dosyaları Kullanıyorum Sorun Kusur Yok Diyebilirim Bosu Bosuna Ne Sen Kendini Yor Nede Ben Kod Bilgin Varsa Butun Dosyaların Hakında Gelirsin Kod Bilgin Yok İse Ucretli Yapay Zeka İle Dahil Herseyi Ogrenirsin Bir Cok Gelisme Yaptım Gelistirmeler Mevcut Fakat Martsama Kullansanda Kullanmasanda Yazacagın Kodlara Baglı Sen Yazacagın Kodların Ne oldugu Bilmezsen Ne Yaptıgını İzlemesen False Yerine True Gibi Kodlar Yazarsan Butun Dosya Elinde Patlar Kısacası Sonucta Kırılmaya Duvar Yoktur En Kral Devde Olsun İnsanlar Ugrasmak İcin Hile Bug Aklına Gelebilcek Herseyi Yapar Tabikide İnsanlar Hazır Lokma Veripge Al Kullan Demiyor Ustunde Emek Vereceksin Sarf Edeceksin Saglam Edip Server Acsan Bile Hatalarla Karsılasıp mudahele edeceksin Buda Tek Basına Hepsini Yaparsın Anlama Gelmez Martsamada Kullansanda En Kral Fileside Kullansan Okuman Yazman Kod Bilgin Ve Ne Yaptıgını Bilmen Olacak Bu Nedenle Tam Piyasada Saglam Olan Martsama Kabul Ediyorum Sonucta Hersey Sende Ve Yazdıgın Kodda Bittiyor Kodun Saglam İse Saglam Duvar Yıkılmaz Kodun Saglam Degilse Saglam Duvarı Herkez Yıkmak İster Ondan Oturu Bosu Bosuna Kendimizi Kandırmıyalım Bu Nedenle Her İnsanda Kusur Olur Onemli Olan Kusuru Görûp Eksigi Kapatabilmek Surata Vurmak Degil Emeklere Saygı Gosterelim Saygılarımla

Son düzenleme:
ücretsizde bir sıkıntı çıktığında sen çözüm bulursun ama ücretli alırsan adama söylersin senin için fixler ondan demiştir ücretli al sürekli destek olsun sana gibisinden

Ücretsiz martysama files diye bir şey yok aslında, warez files var. Diyelim oyunu açtınız, yeni bir PVP bugu keşfedildi oyuncular item kopyalıyor, düzeltmek için 0 gününüz var, yapabilecek misiniz? Yapamazsanız sunucunuz hurdaya çıkacak çünkü. Owsap ve Martysama bunları derhal patchleyecektir.

Ücretsiz martysama files diye bir şey yok aslında, warez files var. Diyelim oyunu açtınız, yeni bir PVP bugu keşfedildi oyuncular item kopyalıyor, düzeltmek için 0 gününüz var, yapabilecek misiniz? Yapamazsanız sunucunuz hurdaya çıkacak çünkü. Owsap ve Martysama bunları derhal patchleyecektir.
Sanki ilgili söylediğin files geliştiricileri aynı gün sana yapıp verecekmiş gibi konuşmussun hocam kod bilgim var sadece bu filesler hakkında çalışma mantığını a dan z ye incelemedim.

Sanki ilgili söylediğin files geliştiricileri aynı gün sana yapıp verecekmiş gibi konuşmussun hocam kod bilgim var sadece bu filesler hakkında çalışma mantığını a dan z ye incelemedim.
Bu iki geliştirici piyasanın en iyi müşteri geri dönüşlerine sahip, siz kendinize güveniyorsanız bugları hızlıca kapatabileceğiniz konusunda, neden olmasın.

Geri