Çözüldü Görevler Saymıyor

• Konuyu açan Konuyu açan erto42
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 18
  • Gösterim Gösterim 150
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

erto42

https://m2house.work
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Valiant filesten bp söktüm bütün eksiklerini tamamladım şuan hiç bir syser yok . Debug modunda da baktım herhangi bir eksiği yok fakat görevleri saymıyor yani ilerleme kaydetmiyor bunun sebebi ne olabilir ?
Tek değişiklik yaptığım yer kendi ui dosyasında board kısmında bir sorun vardı onu window yaptım ekran geldi ama dediğim gibi görevler ilerlemiyor. Ya bundan yada Clipmaskdan şüpheleniyorum bilenleri yoruma beklerim

1751630453519.webp

ilerleme kaydetmiyorsa clipmask ile ne alakası olacak ilerlemeni kaydetmemesi game tarafı ile alakalı gibi geldi bana. battlepass eşyası var mı onu kullanman gerekiyor belki?

ilerleme kaydetmiyorsa clipmask ile ne alakası olacak ilerlemeni kaydetmemesi game tarafı ile alakalı gibi geldi bana. battlepass eşyası var mı onu kullanman gerekiyor belki?
game taraflı herşey yerli yerinde . Bp eşyası sadece premium olarak var . Bp Unix saat ile calışıyor . Normal Bp herkese ücretsiz olarak veriliyor . Sadece item olarak Pre Bp var . Onun haricinde valiant srcsinde nasılsa bende de o şekilde şuan ne eksik ne fazla . Gelip incelemek istersen beklerim yada başka aklına gelen bir şey olursa

game taraflı herşey yerli yerinde . Bp eşyası sadece premium olarak var . Bp Unix saat ile calışıyor . Normal Bp herkese ücretsiz olarak veriliyor . Sadece item olarak Pre Bp var . Onun haricinde valiant srcsinde nasılsa bende de o şekilde şuan ne eksik ne fazla . Gelip incelemek istersen beklerim yada başka aklına gelen bir şey olursa
Merhabalar,
Cano clip masking ekleyince resimlerdeki hareketlilik sağlıyor. Sayıyordur belki ama o olmadığı için görünmüyodur. Muhtemelen sende o sistem yok.
Birde bp düzgün çalışmıyor. Resim vs gelmemiş.

Merhabalar,
Cano clip masking ekleyince resimlerdeki hareketlilik sağlıyor. Sayıyordur belki ama o olmadığı için görünmüyodur. Muhtemelen sende o sistem yok.
Birde bp düzgün çalışmıyor. Resim vs gelmemiş.
tamam da sayılarda da ilerleme yok resime odaklanmayın bu kadar normal sayılar da ilerlememiş.

@erto42 datada bir yere kaydediyordur bunu oradaki ilerleme sayıları doğru mu?

Merhabalar,
cano clip masking ekli fakat sadece 2 dosyada ekleme yapmadım oda game_optıon ile aynı kodları kullanıyor . Valianta baktım orası direk clip masking kullanıp game ayarlarını farklı çektirmiş . Yani sanırsam bu durumda game_optıonun yanına bide clıp mask ekleyıp ıkısınıde aynı kodlarda calıstırmam gerek . Garip bir durum ne bir syser var ne debug modunda bir tepki var valianta girdim baktım şimdi cayır cayır çalışıyor

tamam da sayılarda da ilerleme yok resime odaklanmayın bu kadar normal sayılar da ilerlememiş.

Oraya takılmamın sebebi hiç bir verinin görünmüyo olması sanki sistem sadece guiden ibaret. Backand tarafında birşey ekli değil gibi görünüyor.
cano clip masking ekli fakat sadece 2 dosyada ekleme yapmadım oda game_optıon ile aynı kodları kullanıyor . Valianta baktım orası direk clip masking kullanıp game ayarlarını farklı çektirmiş . Yani sanırsam bu durumda game_optıonun yanına bide clıp mask ekleyıp ıkısınıde aynı kodlarda calıstırmam gerek . Garip bir durum ne bir syser var ne debug modunda bir tepki var valianta girdim baktım şimdi cayır cayır çalışıyor
Sanırım gözünden kaçan eksik kodlar var. Tekrar bi incele istersen.

1751632656891.webp

ekli olan dosyalar ve kendi dosyasını paylaştım . Evet bir yere kaydediyor sqlde mevcut ama sqlde İnit etmiyor yani pre bp kullanınca battle_pass_premium_id yi 1 yapmıyor hep aynı kalıyor görevleri de sqle işlemiyor .

Dosya Eklentileri

24420 eklentisini görüntüle

ekli olan dosyalar ve kendi dosyasını paylaştım . Evet bir yere kaydediyor sqlde mevcut ama sqlde İnit etmiyor yani pre bp kullanınca battle_pass_premium_id yi 1 yapmıyor hep aynı kalıyor görevleri de sqle işlemiyor .
demekki src taraflı bir sorun var değeri çevirmediğine göre bazen sorunsuz build almak sistemin sorunsuz eklendiği anlamına gelmiyor. valiantta garip bi src idi sanırsam. iyice incelemek lazım. benden bu kadar erken pes ettim :D

Oraya takılmamın sebebi hiç bir verinin görünmüyo olması sanki sistem sadece guiden ibaret. Backand tarafında birşey ekli değil gibi görünüyor.

Sanırım gözünden kaçan eksik kodlar var. Tekrar bi incele istersen.
resimlerin gelmeme sebebi konumdan kaynaklıdır onu hallederim de clip mask ilerleme gibi hareketlilik veriyorsa onu uyarlamak gerek çünkü

PythonWindow.cpp de clip maskın ekleneceği yerlerde benim oyun seçenekleri definelerim var :(

demekki src taraflı bir sorun var değeri çevirmediğine göre bazen sorunsuz build almak sistemin sorunsuz eklendiği anlamına gelmiyor. valiantta garip bi src idi sanırsam. iyice incelemek lazım. benden bu kadar erken pes ettim :D
aslında çok fazla garipliği yok ama tekrardan srcyi karşılaştırdım sen öyle diyince birebir aynı eklemişim . görevleri işlememe sebebi için örnek veriyorum KILL_MONSTER araştırdığım zaman gerekli yerlerede eklemesi yapılmış . Sende pes ettiğine göre . Bu işi çözerse @Adalet çözer :D

Pack tarafında ve src tarafında ufak bir kaç düzenleme yaptım kendine geldi . Özellikle pack tarafındaki düzenlemeler çok fark ettirdi . Uiler önemli detay .

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri