Yardım FREEBSD 14 MYSQL 5.6 KURULMAMA SORUNU

• Konuyu açan Konuyu açan yakupcavus
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 51
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

yakupcavus

Yeni Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
merhaba iyi forumlar
2 gündür uğraşıyorum ama malesef , pkg freebsd bu sürümünü desteklemiyor mysql malesef indirmiyor.

1 tane pkg buldum fakat 13.1 destekliyor

Kurulum yapıyorum herşey uygun ilerliyor 13.1 destekleyen mysql.pkg sinde fakat mysql şifre vermeye kalkınca hata veriyor yanlış binrar arşivi vs. vs. çıkıyor yardımcı olabilirmisiniz.

MySQL 5.6 desteği kaldırdığı için pkg ile kuramazsın belki ports ile derleyebilirsin ama bunla uğraşmak yerine mysql 8 'e geçiş yapmanızı tavsiye ederim. Ya da mariadb

MySQL 5.6 desteği kaldırdığı için pkg ile kuramazsın belki ports ile derleyebilirsin ama bunla uğraşmak yerine mysql 8 'e geçiş yapmanızı tavsiye ederim. Ya da mariadb
indireceğim files 5.6 destekliyor ondan dolayı denemek istemiştim mariandb detaylı bi kurulum rehberini çıkarabilirmisiniz

merhaba iyi forumlar
2 gündür uğraşıyorum ama malesef , pkg freebsd bu sürümünü desteklemiyor mysql malesef indirmiyor.

1 tane pkg buldum fakat 13.1 destekliyor

Kurulum yapıyorum herşey uygun ilerliyor 13.1 destekleyen mysql.pkg sinde fakat mysql şifre vermeye kalkınca hata veriyor yanlış binrar arşivi vs. vs. çıkıyor yardımcı olabilirmisiniz.

Merhabalar, tarafımızla iletişime geçerseniz sizlere cüzi bir miktar karşılığında yardımcı olabiliriz.

0 850 554 2270 - WhatsApp Bilgi hattı

Saygılarımızla,
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Geri