- Ticaret Puanı
- 0
Files BSD 12.2 mysql 8 kullanıyor ben files'ın her şeyini sorunsuz bir şekilde 14.2'ye geçirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?
evet şuan sorunsuz build alabiliyorum externleri elleşmeden paket yüklemem gerekti libler arası bağlantı kurdum ve şuanda sorun yok gibiYanlış hatırlamıyorsam extern vb. güncellemesi sadece freebsd 9.2 den yükseltme yaparken gerekiyordu. Ben freebsd 11.3 den itibaren 14.1'e kadar hiçbir değişiklik yapmadan sadece makineyi değiştirmiştim.(11.4, 12.1, 12.2, 13 vs.)
Kısacası hiçbir değişiklik yapmana gerek yok. Sadece dikkat etmen gereken şey filesin ihtiyaç duyduğu libler vb. yeni makinede de olmalı. Sonrasında build alabilmen lazım.
bakıcam ona yanıtınız için teşekkürlerWhiste hocamızın bsd güncelemesiyle ilgili wideoları mevcuttu takip ettinizmi hocam
Telefon oldugum icin link atamadım youtube incelerseniz bu konula ilgili günceleme wideosu vardı isinizi fazlasıyla görecektirbakıcam ona yanıtınız için teşekkürler
teşekkürler bakıyorum hemenTelefon oldugum icin link atamadım youtube incelerseniz bu konula ilgili günceleme wideosu vardı isinizi fazlasıyla görecektir
sıralı yükseltme mi yapiyim yoksa direkt 14.2'ye mi yükseltiyimTelefon oldugum icin link atamadım youtube incelerseniz bu konula ilgili günceleme wideosu vardı isinizi fazlasıyla görecektir
Bsd sürümünüz örnek veriyorum 14 ise 14.2 gunceleme saglıyabilirsiniz fakat örnek veriyorum 9.2 den 14.2 cekme gibi günceleme yapabilirmisiniz yapamazsınız bilgim yok kısacası hic denemedim ama 14.14.2 günceleme yapabilirsiniz adımları izliyereksıralı yükseltme mi yapiyim yoksa direkt 14.2'ye mi yükseltiyim
files 64 bir'e uyumlu64 bit files değilse sıkıntı çıkabilir güncelleme sonrası.
freebsd sürümünü yükseltmek çok basit. yükseltmek için;
freebsd-update -r 15.0-RELEASE upgrade
after that rebuild all packages;
pkg update
pkg upgrade -f
pkg clean
bu kodlar son sürüme yükseltecektir. tabii filesiniz 32 bit ise lib32 sıfırlayabilir silebilir dikkat etmek gerekli..
sourceleri direkt 14.2'ye atıp derlemeye çalışsam güncellenmesi gereken externler olucak illaki onları güncellesem olur mu ?64 bit files değilse sıkıntı çıkabilir güncelleme sonrası.
freebsd sürümünü yükseltmek çok basit. yükseltmek için;
freebsd-update -r 15.0-RELEASE upgrade
after that rebuild all packages;
pkg update
pkg upgrade -f
pkg clean
bu kodlar son sürüme yükseltecektir. tabii filesiniz 32 bit ise lib32 sıfırlayabilir silebilir dikkat etmek gerekli..
önemli olan server filesin externleri. externler olduğu sürece her sürümde derler veya çalıştırırsın filesi. 14.2 değil de 15 kullan direktsourceleri direkt 14.2'ye atıp derlemeye çalışsam güncellenmesi gereken externler olucak illaki onları güncellesem olur mu ?
server externleri nasıl halledebilirim peki o konuda yardım eder misinizönemli olan server filesin externleri. externler olduğu sürece her sürümde derler veya çalıştırırsın filesi. 14.2 değil de 15 kullan direkt
filesinde extern diye klasör var mı kontrol et, varsa o extern klasörünü kullanacaksın derlerken. oyunu çalıştırmak için de 32 bit freebsd liblerine ihtiyacın varserver externleri nasıl halledebilirim peki o konuda yardım eder misiniz
filesinde extern diye klasör var mı kontrol et, varsa o extern klasörünü kullanacaksın derlerken. oyunu çalıştırmak için de 32 bit freebsd liblerine ihtiyacın var
game ve db'yi derledim şuan hatasız bir sorun olur mu core fln verir mifilesinde extern diye klasör var mı kontrol et, varsa o extern klasörünü kullanacaksın derlerken. oyunu çalıştırmak için de 32 bit freebsd liblerine ihtiyacın var
evet şuan sorunsuz build alabiliyorum externleri elleşmeden paket yüklemem gerekti libler arası bağlantı kurdum ve şuanda sorun yok gibiYanlış hatırlamıyorsam extern vb. güncellemesi sadece freebsd 9.2 den yükseltme yaparken gerekiyordu. Ben freebsd 11.3 den itibaren 14.1'e kadar hiçbir değişiklik yapmadan sadece makineyi değiştirmiştim.(11.4, 12.1, 12.2, 13 vs.)
Kısacası hiçbir değişiklik yapmana gerek yok. Sadece dikkat etmen gereken şey filesin ihtiyaç duyduğu libler vb. yeni makinede de olmalı. Sonrasında build alabilmen lazım.