HASAN HOCAM

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
cd C:\server\Server\home\main
python3 admin_panel.py

// komutunu girdiğimde

Python bulunamad

//hatasını veriyor

bu hatayı veriyor yardımcı olurmusunuz

Python 3.12.4 kurulu olması rağmen olmadı. Bende python admin_panel.py denedim kuruldu fakat start kısmında dosya yolu bulunamadı yazıyor.

python3 kurun hem googleden hem microsoft storeden. ve python3 pathe ekli olmalı.

1725020405068.webp

TEŞEKKÜRLER <3

Python3 olmasına rağmen ayrıca pathe eklememe rağmen start verdiğimizde yine aynı sorunla karşılaştım. Pyton admin_panel.py dediğimde oldu lakin start kısmında dizini bulamıyor. Python yüklü ama yok sayıyor. Çok garip

Dosya Eklentileri

• 1725027165854.webp
    1725027165854.webp
    15,6 KB · Gösterim: 49
Python3 olmasına rağmen ayrıca pathe eklememe rağmen start verdiğimizde yine aynı sorunla karşılaştım. Pyton admin_panel.py dediğimde oldu lakin start kısmında dizini bulamıyor. Python yüklü ama yok sayıyor. Çok garip
microsoft store üzerinden de indirdin mi?

Python3 değil "py admin_panel.py" yaz

Paylaşım için teşekkürler.

0901_204717.jpg

Kurulum ve derleme yaparken bazı hatalar alanlar için;

Client derlerken son sürüm vs22 kullananlar için jpeg-9f aynı sürümde olmalıdır hatası için hazır derlenmiş dosyaları ekte verdim.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

start bat hata alanlar için;
(python hataları için sadece mağazadan python3.12 indirmeniz yeterli, diğer sürümleri kaldırmanız lazım)

start.bat:
Genişlet Daralt Kopyala
@echo off
cd /d "C:\Users\XXXX\Desktop\hsm-new-base2\ServerFiles-Windows\home\main"
python3 admin_panel.py
pause

yukarıdaki gibi kendinize uyarlamanız lazım

bahsedilen sıkıntılardan biraz fazlası var ama windows içinde çalışan bir filesi kullanmak gibisi yok :)

Paylaşım için teşekkürler.

0901_204717.jpg

Kurulum ve derleme yaparken bazı hatalar alanlar için;

Client derlerken son sürüm vs22 kullananlar için jpeg-9f aynı sürümde olmalıdır hatası için hazır derlenmiş dosyaları ekte verdim.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

start bat hata alanlar için;
(python hataları için sadece mağazadan python3.12 indirmeniz yeterli, diğer sürümleri kaldırmanız lazım)

start.bat:
Genişlet Daralt Kopyala
@echo off
cd /d "C:\Users\XXXX\Desktop\hsm-new-base2\ServerFiles-Windows\home\main"
python3 admin_panel.py
pause

yukarıdaki gibi kendinize uyarlamanız lazım

bahsedilen sıkıntılardan biraz fazlası var ama windows içinde çalışan bir filesi kullanmak gibisi yok :)
ne var söylersen düzenleyeyim Emin'im

at-sil-sat düzgün çalışmıyor,
nesne market butonuna tıklayınca client uçuyor,
yağma penceresi yazıları sıkıntılı
ve gölgelendirme çalışmıyor
protoda bazı sorunlar var

boş vakitlerimde biraz düzenleme yapıyorum belki güncelleme verebilirim :whistle:
1-at sil sat ilk başta doğru çalışıyordu fakat toplu sil satı ekleyince bozulmuş evet şimdi farkettim :D isteyenler için kaldırılmış şekilde paylaşabilirim (sadece düşür ve kapat seçenekli)
2-nesne marketi hiç açmadığım için şimdi farkettim gerekli güncellemeyi veririm.
3-official clip maskingi kullanan tüm sistemlerde o sıkıntı mevcut olacaktır çünkü dracarysin clip maski ile malinin clip maski çalışıyor. anlık olarak dracarysinkini kullandığım içinde malininki bozuluyor. kodların ona göre uyarlanması gerekiyor ona biraz kafa yormak lazım.
4-gölgelendirme ile ilgili problem göremedim.
5-protodaki syserrleri gördüm fakat önemsemediğim için hiç üstüne düşmemiştim fakat düşeceğim.

diğer üyelerde sorun görürseler paylaşmaktan çekinmesinler. güncelleme verebiliriz.

1-at sil sat ilk başta doğru çalışıyordu fakat toplu sil satı ekleyince bozulmuş evet şimdi farkettim :D isteyenler için kaldırılmış şekilde paylaşabilirim (sadece düşür ve kapat seçenekli)
2-nesne marketi hiç açmadığım için şimdi farkettim gerekli güncellemeyi veririm.
3-official clip maskingi kullanan tüm sistemlerde o sıkıntı mevcut olacaktır çünkü dracarysin clip maski ile malinin clip maski çalışıyor. anlık olarak dracarysinkini kullandığım içinde malininki bozuluyor. kodların ona göre uyarlanması gerekiyor ona biraz kafa yormak lazım.
4-gölgelendirme ile ilgili problem göremedim.
5-protodaki syserrleri gördüm fakat önemsemediğim için hiç üstüne düşmemiştim fakat düşeceğim.

diğer üyelerde sorun görürseler paylaşmaktan çekinmesinler. güncelleme verebiliriz.
o clipmasların hepsi cehennemlik :s20:

Gölgesi gözükmeyenler ben dosyaları paylaşırken hedefin gölgesi seçeneği 1 işaretliymiş sanırım bu da tüm gölgeleri kapatıyor. Onu 4'e çekerseniz gölgeler açılır.

Nesne market için fix ilgili kod bloğunu komple değiştirin:

UserInterface.cpp:
Genişlet Daralt Kopyala
int CPythonApplication::CheckDeviceState()
{
    CGraphicDevice::EDeviceState e_deviceState = m_grpDevice.GetDeviceState();

switch (e_deviceState)
    {
    case CGraphicDevice::DEVICESTATE_NULL:
        return DEVICE_STATE_FALSE;

case CGraphicDevice::DEVICESTATE_BROKEN:
        return DEVICE_STATE_SKIP;

#ifdef ENABLE_FIX_MOBS_LAG
    case CGraphicDevice::DEVICESTATE_NEEDS_RESET:
        m_pyBackground.ReleaseCharacterShadowTexture();
        CRenderTargetManager::Instance().ReleaseRenderTargetTextures();
        Trace("DEVICESTATE_NEEDS_RESET - attempting");
        if (!m_grpDevice.Reset())
        {
        }
        CRenderTargetManager::Instance().CreateRenderTargetTextures();
        m_pyBackground.CreateCharacterShadowTexture();
        break;

case CGraphicDevice::DEVICESTATE_OK: break;
    default:;
#else
    case CGraphicDevice::DEVICESTATE_NEEDS_RESET:
        if (!m_grpDevice.Reset())
        {
        }

break;
#endif

break;
    }

return DEVICE_STATE_OK;
}

Bu altyapının dahada gelmiş bir versiyonunu görmek isterdim. Orjinal sunucu dosyalarına yakın bir sunucu yapan veya dizayn eden yok o yüzden bunu çok bekliyorum.

Geri