Fix : Normal Private Shop : Zırh ve Binek Engeli

• Konuyu açan Konuyu açan s1nwar
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 21
  • Gösterim Gösterim 375
Evet bu konuda haklısınız.

ChatGPT ile fazla vakit harcıyorsun sanırım. Fakat daha iyisi ile geleceksen seni ciddiye alırım. Konudaki arkadaş bunu gayet iyi yaptı, sizin kadar yıllardır bu m2 üzerine vakit harcamıyorum. Bu benim 1 aylık sürecim. İddialı isen ortaya proje koy gel yorum satırlarını silerek saçmalama.
yapay zeka gibi teknoloji gelişmiş asistanım olarak kullanırım kullanmam hesabını sana verecek değilim. Kod silerim silmem sanane. Proje paylaşırım paylaşmam seni ilgilendirmez. Her şeye bu kadar böbürlenirsen böyle cevabını verirler.

yapay zeka gibi teknoloji gelişmiş asistanım olarak kullanırım kullanmam hesabını sana verecek değilim. Kod silerim silmem sanane. Proje paylaşırım paylaşmam seni ilgilendirmez. Her şeye bu kadar böbürlenirsen böyle cevabını verirler.
Böbürlenmiyorum dostum, hepimiz çürüyüp gideceğiz, ne böbürlenmesi. Teknik olarak konuş diyorum. Yorum satırını siliyorum optimizasyon elde ediyorum diyorsun, karşı çıkıyorum BU BÖBÜRLENME değil. Teknik olarak konuşsaydın, biraz fark ederdin. Daha iyiyse kabul ederim oku yorumları bak, arkadaş daha iyisi ile geldi, itiraz etmiş miyim?

Geri