Yardım Filese lycan ve artemisa nasıl ekleyebiliriz

• Konuyu açan Konuyu açan Screw
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 186
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Screw

Yeni Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Daha önce hiç files geliştirmedim yapmadım MMO Tutkunları Metin2 Altyapı Server Files Hazır BSD & Client bu konudaki filesi kurdum saltanatın neredeyse aynı filesini yapmak istiyorum lycan ve artemisayı nasıl ekleyebilirim itemlerini vb her şeyini 6 karakter yapmak istiyorum saltanatın neredeyse aynısını yapıcağımdan dolayı illumina interface kullanıcağım ve saltanatın karakter oluşturma seçme dosyası bulamadım elinde olan var mı 6 karakter için yardımlar için şimdiden teşekkürler yada 6 karakterli temiz files varsa onuda iletebilirsiniz.

Daha önce hiç files geliştirmedim yapmadım MMO Tutkunları Metin2 Altyapı Server Files Hazır BSD & Client bu konudaki filesi kurdum saltanatın neredeyse aynı filesini yapmak istiyorum lycan ve artemisayı nasıl ekleyebilirim itemlerini vb her şeyini 6 karakter yapmak istiyorum saltanatın neredeyse aynısını yapıcağımdan dolayı illumina interface kullanıcağım ve saltanatın karakter oluşturma seçme dosyası bulamadım elinde olan var mı 6 karakter için yardımlar için şimdiden teşekkürler yada 6 karakterli temiz files varsa onuda iletebilirsiniz.
Benim paylatşığım elf altyapı var kullanablrsnz

konunun linkini iletebilir misin

nasıl kurulacağına dair video veya konu var mıdır

spam yapmayın. filesi kurup açacak bilginiz yoksa daha basit şeyler ile başlayın. tecrübe edindikçe bu tip şeyler ile uğraşmaya devam edebilirsiniz. yıllardır geliştiricilik yapan insanların %90 ı bu tip işlerden uzak duruyor çünkü absürt ve sonu görünmeyen şeyler. kısaca mutfağa girdin diye en iyi aşçı olmuyorsun ne tür yemek yapmak istersen iste önce o bıçağı tutmayı öğrenmek zorundasın işin ortasından girip yardımcı olmalarını beklemeyezsin.

Geri