Markoni Üye Üye Mesaj 5 Beğeni 0 Puan 413 Ticaret Puanı 0 18 Eylül 2025 #1 merhaba arkadaşlar files kuruyorum bazı hatalar alıyorum daha dogrusu kuramıyorum yardımcı olucak var mı
merhaba arkadaşlar files kuruyorum bazı hatalar alıyorum daha dogrusu kuramıyorum yardımcı olucak var mı
cosion MT Üye MT Üye Mesaj 237 Çözümler 12 Beğeni 485 Puan 829 Ticaret Puanı 0 18 Eylül 2025 #2 Bu şekilde kimse yardımcı olamaz, aldığın hataları buraya atmalısın. Kaptan yosunun Filesi ni kurabilirsin. Upvote 0 Downvote
Bu şekilde kimse yardımcı olamaz, aldığın hataları buraya atmalısın. Kaptan yosunun Filesi ni kurabilirsin.
Markoni Üye Üye Mesaj 5 Beğeni 0 Puan 413 Ticaret Puanı 0 19 Eylül 2025 #3 kaptan yosun filesi nerden bulucam paylaşılmıs mı Upvote 0 Downvote
Kaptan Yosun Moderatör Moderatör Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 1.427 Çözümler 53 Beğeni 2.214 Puan 1.839 Ticaret Puanı 0 19 Eylül 2025 #4 Markoni demiş ki: kaptan yosun filesi nerden bulucam paylaşılmıs mı Hepsini görmek için tıklayın... Source Konu 'Pureline - Windows Server Geliştirme Ortamı' 14 Eylül 2025 Kurmak ve kullanmak için roket fiziği bilmeyi gerektirmeyen, derli toplu, Windows'ta çalışan, Mainline tabanlı bir geliştirme ortamı hazırladım. Aklınızda bulunması icap eden bazı bilgiler: Kasten Cmake kullanmadım (Cmake iğrenç bir şeydir) ve ileride de kullanmayı düşünmüyorum. Sadece Windows'ta çalışması için destek vereceğim, FreeBSD'de kullanmak istiyorsanız bu konuya yorum yapmayınız, tek başınızasınız. Sistem eklemekten ziyade oyunu arı duru tutup olabildiğince bugfix yapmaya ve kod kalitesini iyileştirmeye odaklanacağım.... Upvote 0 Downvote
Markoni demiş ki: kaptan yosun filesi nerden bulucam paylaşılmıs mı Hepsini görmek için tıklayın... Source Konu 'Pureline - Windows Server Geliştirme Ortamı' 14 Eylül 2025 Kurmak ve kullanmak için roket fiziği bilmeyi gerektirmeyen, derli toplu, Windows'ta çalışan, Mainline tabanlı bir geliştirme ortamı hazırladım. Aklınızda bulunması icap eden bazı bilgiler: Kasten Cmake kullanmadım (Cmake iğrenç bir şeydir) ve ileride de kullanmayı düşünmüyorum. Sadece Windows'ta çalışması için destek vereceğim, FreeBSD'de kullanmak istiyorsanız bu konuya yorum yapmayınız, tek başınızasınız. Sistem eklemekten ziyade oyunu arı duru tutup olabildiğince bugfix yapmaya ve kod kalitesini iyileştirmeye odaklanacağım....