ExGuard | Yeni Nesil Metin2 Anti-Cheat — Sıfır Performans Kaybı & Maksimum Güvenlik

• Konuyu açan Konuyu açan JuveSouL
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 208
Bu ticaret konusu sınırlı ticaret puanı geçmişine sahiptir. İşlem öncesi kullanıcı profilindeki ticaret puanlarını incelemeniz önerilir.

JuveSouL

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
ExGuard Anti-Cheat Koruma Sistemi
Metin2 sunucunuz için geliştirilmiş profesyonel koruma sistemi. Gerçek zamanlı hile tespiti, otomatik engelleme, sıfır tolerans.

⚡ Neden ExGuard?
Çok katmanlı savunma mimarisi ile sunucunuzu her açıdan koruyun. Optimize edilmiş yerel altyapısı sayesinde oyun performansını kesinlikle etkilemez, arka planda sessizce çalışır.

🔒 Anti-Debug Koruması
Cheat Engine, x64dbg, OllyDbg gibi debugger araçlarını anında tespit eder ve engeller. Hardware breakpoint'ler dahil tüm debug yöntemlerine karşı tam koruma.

🛡️ DLL Enjeksiyon Engelleme
Oyun sürecine yetkisiz DLL enjeksiyonlarını gerçek zamanlı tespit eder. Bilinen hack araçlarının modüllerini otomatik olarak tanır.

🔐 Bellek Erişim Koruması
Harici programların oyun belleğini okumasını veya yazmasını engeller. Yetkisiz handle erişimlerini tespit eder ve anında iptal eder.

🌐 HWID Kimlik Doğrulama
Benzersiz donanım parmak izi ile oyuncu kimliğini doğrular. Banlanan kullanıcıların yeni hesap açmasını engeller, spoof girişimlerini zorlaştırır.

📊 Dosya Bütünlük Kontrolü
Oyun dosyalarının değiştirilip değiştirilmediğini SHA-256 hash doğrulaması ile kontrol eder. Modifiye edilmiş dosyaları engeller.

🚫 Sandbox & VM Tespiti
Sandboxie, sanal makine (VM) ve emülasyon ortamlarını tespit eder. Hile geliştiricilerinin güvenli ortamlarda test yapmasını engeller.

⚙️ Teknik Altyapı & Uyumluluk

Gelişmiş Koruma Modülleri Implemantasyonu:
C++ Native mimari ile geliştirilmiş x86 DLL yapısı.
User-Mode & Kernel-Level API kontrol mekanizmaları.
VMProtect, API Hooking ve Anti-Tamper entegrasyonu.
Dynamic Pointer Encryption (EX_PTR) ile statik bellek imzalarını gizleme.
• Güvenli veri iletimi için TCP/IP Protokolü ve merkezi loglama paneli.

Sistem Uyumluluğu:
• Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 10 ve Windows 11 (x86 / x64) işletim sistemlerine tam destek.
• Mevcut Metin2 istemcinize (client) minimum değişiklikle, hızlı ve sorunsuz entegrasyon.

🤝 Güvenen Sunucular (Referanslarımız)
ExGuard kalitesini tercih eden ve aktif olarak korunan projelerden bazıları:

Arteon2 (55-120 Yapı) • Waryong2 (1-99 Yapı) • Metin2012 (1-99 Yapı)
Alpar2 (55-120 Yapı) Upgrade2 (1-540 Yapı) • Meyhane2 (55-120 Yapı)
Eloria2 / Westeros2 / Ruby2 / Arkosia2 / Mein2 / Rabion2

📞 İletişim & Detaylı Bilgi
Sunucunuza adil ve hilesiz bir oyun ortamı sağlamak, canlı demoları incelemek ve fiyatlandırma hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Discord Kullanıcı Adı: juvesoul
İnternet Sitemiz :
Discord Sunucumuz:

Son düzenleme:
ben meyhane2 oyun geliştiricisi ve sahibiyim. 2 sezon furkan ile çalıştım.!
daha öncesinde oyunlarımda hile koruma alsam bile bir şekilde hile çalıştırdı insanlar

furkanın antichatini kullandığım 2 sezon boyunca hiç bir şekilde hile ne gördüm ne duydum
varsa çalıştıra bilen meyhane2.com girsin indirsin denesin şuanda aktif.! <3 başarılar kardeşim

Güzel yorumun için teşekkür ederim.
ben meyhane2 oyun geliştiricisi ve sahibiyim. 2 sezon furkan ile çalıştım.!
daha öncesinde oyunlarımda hile koruma alsam bile bir şekilde hile çalıştırdı insanlar

furkanın antichatini kullandığım 2 sezon boyunca hiç bir şekilde hile ne gördüm ne duydum
varsa çalıştıra bilen meyhane2.com girsin indirsin denesin şuanda aktif.! <3 başarılar kardeşim

9 aydır canlı olan sunucumda Exguard ile çalışıyorum uzun yıllarda çalışmayı planlıyorum şiddetle tavsiye ederim.

İşini gerçekten sağlam yapan nadir insanlardan biri. İlgi ve alakası had safhada. Hile korumasına ihtiyacınız varsa, mutlaka bir tanışın derim. Hayırlı satışlar

Geri