ExGuard AntiCheat & OtoPatcher System

• Konuyu açan Konuyu açan Naydy
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 679

Naydy

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
🔒 [EXGUARD] - Metin2 için Gelişmiş Koruma ve OtoPatcher Sistemi
✨ AntiCheat Özellikleri:

• Gelişmiş Hile Tespit Sistemi
Panel Üzerinden Detaylı Log Görüntüleme
• Gerçek Zamanlı Koruma
• Düşük Sistem Kaynağı Kullanımı
• Panel Üzerinden Tek Tıkla Oyun İçi İsim İle Yasaklama İşlemi.
• Kolay Kurulum ve Kullanım
• 7/24 Teknik Destek

🛡️ Koruma Sağladığı Alanlar:

• API Koruması
• DLL Injection
• Anti Debug
• Erişim Kısıtlaması
• Bellek Modifikasyon Koruması
• Anti Thread Suspend-Kill
• Cheat Engine (Paylaşılmış Tüm C.E ler yakalanıyor)
• Modül Taraması
• CRC Koruması ile istediğiniz fonksiyonun-fonksiyonların değiştirilmesini önler.
• Sayamadığım birçok özellik.

✨ OtoPatcher Özellikleri:

• Özelleştirilebilir tasarım.
• Anlık dosya doğrulama
• Sadece belirli dosyalar değil isterseniz tek tıkla tüm clienti ekleyip eksik dosya onarımı yapmasını sağlayabilirsiniz.
• metin2client.bin dosyası metin2client.pak olarak sha256 ile şifrelenir ve sadece otopatcher üzerinden açılabilir.
• Otopatcher ve diğer dosyalar imzalanır bu yüzden Defender,Virüs bulma gibi sorunlar oluşmaz.
Not : AntiCheat ve Otopatcher sistemi sürekli güncelleme almaya devam eder özellikler server sahibinin isteğine göre şekillendirilir istediği korumayı aktif-pasif yapabilir bu yüzden serverden servere koruma değişiklilik gösterir.
Fiyat ve Detaylı bilgi için Discord adresimden veya DM üzerinden ulaşabilirsiniz
NOT : Source verilmemektedir.
Discord : kadiraydy
Panel ve Otopatcherden Örnek görüntüler Ektedir Detaylı olarak test etmek isterseniz ulaşabilirsiniz.

adminpanel.PNG

adminpanel2.PNG

otopatcher.PNG

tam olarak bu sadece autopatcher tabanlı bir anticheat mi? oyun içi anticheatler daha mantıklı değil mi?

Bu sistemden farklı olan durumu detaylandırımısınız acaba sistemi tanımak istiyorum

Bu sistemden farklı olan durumu detaylandırımısınız acaba sistemi tanımak istiyorum

Attığınız sistemin nasıl işlediği hakkında bilgim yok karşılaştırma yapmam bu yüzden doğru olmaz ama konuyu okudum ve özellikler her antide olduğu gibi hemen hemen aynı fark konusuna gelirsek hizmet olarak aldığınız için hiçbir şeye karışmıyor olmanız sürekli güncelleme alan bir yapıda olması yeni hilelerin takip edilmesi fixlenip güncellemelerin dağıtılması gibi işlerin tarafımızdan yapıldığı için bu hizmeti alan kişinin güvenliği değilde oyun işleyişini düşünmesine ve oyuna odaklanmasına imkan tanıyoruz. Ayrıca oyun dosyalarınızı aes256 ile şifreleyip sadece kullanacağınız zaman geçici dosyaya yazıp çalıştırıyoruz ardından işlem bittiğinde siliyoruz bu sayede unpack exe ile oyuna girme gibi durumlar daha zor hale geliyor çünkü her seferinde yeni ve rastgele dosya oluşturuluyor. Merak ettiğiniz aklınıza takılan başka bir şey varsa direkt olarak sorarsanız daha iyi cevap verebilirim diye düşünüyorum.

Attığım sistemle ilgili yorum yaptığın için teşekkür ederim ama görünen o ki içeriğine tam bakmadan cevap verdin gibi duruyor.

Çünkü sistemin içinde zaten .py müdahale tespiti, bellek tarama, speed/skill hack engelleme, dosya bütünlüğü kontrolü, zararlı paket engeli, anlık log gibi birçok koruma aktif olarak çalışıyor. Yani senin bahsettiğin çoğu şey zaten mevcut.

Seninki hizmet olarak çalışıyor olabilir, bu da ayrı bir tercih — uğraşmak istemeyenler için avantajlı olabilir. Ama benim paylaştığım yapı da geliştiricilere hem kontrol, hem öğrenme, hem katkı imkanı sunuyor.

Her sistemin yaklaşımı farklı olabilir, ama bir şeyi kıyaslamadan önce içeriğine detaylı bakmak bence daha sağlıklı olur.

Yine de fikir alışverişi için teşekkür ederim,

Sunucu taraflı destek Saglıyorsanız Bilemem Paylastigım Sistemi Kontrol Edecek Olursanız Anlarsınız yanlıs Anlamayın kirlilik Yaratmak icin bilgi almak istemedim

Attığım sistemle ilgili yorum yaptığın için teşekkür ederim ama görünen o ki içeriğine tam bakmadan cevap verdin gibi duruyor.

Çünkü sistemin içinde zaten .py müdahale tespiti, bellek tarama, speed/skill hack engelleme, dosya bütünlüğü kontrolü, zararlı paket engeli, anlık log gibi birçok koruma aktif olarak çalışıyor. Yani senin bahsettiğin çoğu şey zaten mevcut.

Seninki hizmet olarak çalışıyor olabilir, bu da ayrı bir tercih — uğraşmak istemeyenler için avantajlı olabilir. Ama benim paylaştığım yapı da geliştiricilere hem kontrol, hem öğrenme, hem katkı imkanı sunuyor.

Her sistemin yaklaşımı farklı olabilir, ama bir şeyi kıyaslamadan önce içeriğine detaylı bakmak bence daha sağlıklı olur.

Yine de fikir alışverişi için teşekkür ederim,

Sunucu taraflı destek Saglıyorsanız Bilemem Paylastigım Sistemi Kontrol Edecek Olursanız Anlarsınız yanlıs Anlamayın kirlilik Yaratmak icin bilgi almak istemedim
Her server açan malesef geliştirici olmuyor yani herkesin bunları kurup geliştirebilecek imkanı ve bilgisi olmayabiliyor körü körüne kurulan sistemlerde birçok sorun olabiliyor şuan satışını gerçekleştirdiğim Anticheat +1500 tekil oyuncuda denenmiş ve herhangi bir sıkıntısı gözlemlenmedi yani attığın konudaki antiyi kuran kişiler herhangi bir hata aldıklarında çözmeleri uzun zaman alabilir heleki aktif bir oyunda sorunu çözmek için sürekli bakım vermeleri güncelleme vermeleri olumsuz yönde etkileyecektir windows 11 ile birlikte birçok winapi hata verebiliyor en basitinden imza doğrulama için kulanılan winVerifytrust gibi basit bir api w10 da çalışırken w11 de crash verdirtebiliyor ve eminim açık kaynak olarak paylaştığın için geçilmesi 5 dakikadan fazla sürmeyecektir bunu kafadan atarak söylemiyorum yanlış anlaşılmasın hiç metin2 bilmeden urielde ilk hileyi yazıp herkesin pixel bot sattığı dönemlerde KCABOT , WCABOT , LightBot adı altında ilk memory botu yazan ve satışını gerçekleştiren kişi olarak söylüyorum ayrıca bu mantıkla bakacak olursak kimsenin files almasına da gerek yok bir sürü source var herhangi birini kurup kullanabilirler

Geri