Yardım Event manager v2 gui problemi

• Konuyu açan Konuyu açan batuan
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 9
  • Gösterim Gösterim 123
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

batuan

Üye
Üye
Ticaret Puanı
1
Herhangi bir syserr yok bu şekilde oluyor sebebi nedir nereye bakmam lazım ?
1782763119229.webp

Merhabalar,
Muhtemelen bir filesten söküyorsun. Bu tarz durumlarda pack kısmına bakman gerekiyor. Eklenen ui için ui.py kısmında farklı tanımlamalar yapılmış olabilir. Örnek veriyorum.
class ListBox(Window): sende vardır. Söktüğün fileste class ListBoxEx(Window): gibi fonksiyon yeniden tanımlanmıştır. Bunları göz önüne alarak tekrar bir kontrol edermisin eklediğin yerleri. Uiscript kısmından daha rahat kontrol edersin.

2. olarak orda 2 tane gözükmesinin sebebi, muhtemelen kodlar 2 kez eklendi.

Insiderender eksik olabilir bu tarz taşmalar bu sistem olmadığı zaman oluyor genelde, wiki sistemi olan bir filesten sökebilirsin

Merhabalar,
Muhtemelen bir filesten söküyorsun. Bu tarz durumlarda pack kısmına bakman gerekiyor. Eklenen ui için ui.py kısmında farklı tanımlamalar yapılmış olabilir. Örnek veriyorum.
class ListBox(Window): sende vardır. Söktüğün fileste class ListBoxEx(Window): gibi fonksiyon yeniden tanımlanmıştır. Bunları göz önüne alarak tekrar bir kontrol edermisin eklediğin yerleri. Uiscript kısmından daha rahat kontrol edersin.

2. olarak orda 2 tane gözükmesinin sebebi, muhtemelen kodlar 2 kez eklendi.
kontrol edeceğim

client src ve root tarafındaki eklemeler tamsa bir sorun olmaması gerekli kontrol sağlar mısın yada inside render ekli olan dosyaları iletir misin kontrol edelim başka bir yerden de varsa onada bakarız
söktüğüm dosyada ui ve PythonWindowManagerModule ekliydi oradan çekip ekledim

Dosya Eklentileri

İnside render eklemesi client srcde bu kadar az değil hocam başka bir ekli filesten karşılaştırın anlarsınız şuan inside render çalışmıyor o yüzden bu taşma sorununu yaşıyorsunuz

Geri