Y yilmazbody Üye Üye Mesaj 17 Beğeni 3 Puan 405 Ticaret Puanı 0 Pazartesi 01:14 #1 ESXi 7 Metin2 Freebsd 12.2 Mysql 5.6 Kurulumu Yardım İletişim Discord bebelordgamer
A Aksu Co-Admin Co-Admin Sayman Platin Üye Geliştirici Usta Üye Mesaj 573 Çözümler 10 Beğeni 794 Puan 1.216 Ticaret Puanı 3 Pazartesi 01:59 #2 Merhaba, Takıldığınız yer neresidir? Ek olarak yardım mı istiyorsunuz ücretli destek mi istiyorsunuz?
Merhaba, Takıldığınız yer neresidir? Ek olarak yardım mı istiyorsunuz ücretli destek mi istiyorsunuz?
Y yilmazbody Üye Üye Mesaj 17 Beğeni 3 Puan 405 Ticaret Puanı 0 Pazartesi 13:27 #3 Aksu demiş ki: Merhaba, Takıldığınız yer neresidir? Ek olarak yardım mı istiyorsunuz ücretli destek mi istiyorsunuz? Hepsini görmek için tıklayın... Üstadım ücretli yardım olursa sevinirim kurulumu hiç bilmiyorum öğrenmek istiyorum çünkü
Aksu demiş ki: Merhaba, Takıldığınız yer neresidir? Ek olarak yardım mı istiyorsunuz ücretli destek mi istiyorsunuz? Hepsini görmek için tıklayın... Üstadım ücretli yardım olursa sevinirim kurulumu hiç bilmiyorum öğrenmek istiyorum çünkü
A Aksu Co-Admin Co-Admin Sayman Platin Üye Geliştirici Usta Üye Mesaj 573 Çözümler 10 Beğeni 794 Puan 1.216 Ticaret Puanı 3 Pazartesi 16:00 #4 yilmazbody demiş ki: Üstadım ücretli yardım olursa sevinirim kurulumu hiç bilmiyorum öğrenmek istiyorum çünkü. Hepsini görmek için tıklayın... Özel mesaj yoluyla iletişim bilgisi bırakırsanız konuyla ilgili ücretli destek sağlayabilirim.
yilmazbody demiş ki: Üstadım ücretli yardım olursa sevinirim kurulumu hiç bilmiyorum öğrenmek istiyorum çünkü. Hepsini görmek için tıklayın... Özel mesaj yoluyla iletişim bilgisi bırakırsanız konuyla ilgili ücretli destek sağlayabilirim.