Bulundu eski tarz karakter seçme ekranını arıyorum

• Konuyu açan Konuyu açan matraxf
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 167
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulduğu için "Bulundu" öneki eklenmiştir. Eğer aynı materyalleri arıyorsanız yorumlara bakabilirsiniz. İstediğiniz materyallere bu konuda bulamadıysanız yeni konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

matraxf

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Arkadaşlar aşağıda gördüğünüz eski tarz karakter seçme ekranını arıyorum bulamadım arşivinde olan var mı ?
QS9QKim.webp

Çözüm
Bu görsel aslında tek parça değil, pattern işlemiyle komple ekrana giydiriliyor(du). O yüzden bulunması zor olabilir.
Hatta eğer silmediyseniz ETC/ymir work/ui/intro/pattern içinde görebilirsiniz.

Yine de elimden geldiğince Photoshopta toparlamaya çalıştım. Boyutları 1920x1080 dir, tercihine göre boyutlandırabilirsin.

dragon.webp

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
istedigin bu degılmı buysa dırek dosyaları ıcıne koy ıslemın tamamlamıs olacak bu degılsede arastırp bakman gerekıyor

1.webp

Bu görsel aslında tek parça değil, pattern işlemiyle komple ekrana giydiriliyor(du). O yüzden bulunması zor olabilir.

Yine de elimden geldiğince Photoshopta toparlamaya çalıştım. Boyutları 1920x1080 dir, tercihine göre boyutlandırabilirsin.

dragon.webp

Çözüm

22608 eklentisini görüntüle
elinize sağlık çok teşekkür ederim

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri