matraxf MT Üye MT Üye Mesaj 251 Çözümler 9 Beğeni 78 Puan 114 Ticaret Puanı 0 7 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar bu sistemi arıyorum arşivinde olan var mı? öbür forumlarda indirme linkleri kırılmış
Freaky Morex Üye Üye Mesaj 152 Çözümler 8 Beğeni 24 Puan 484 Ticaret Puanı 0 7 Nisan 2025 #2 @enes turan Kral atar benceee Upvote 0 Downvote
SULEYMAN BOZOK ANKA2 RINAMT2 PROJESINE HAKIM OLAN GELISTIRICI Premium Üye Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 1.188 Çözümler 73 Beğeni 1.542 Puan 1.359 Ticaret Puanı 0 7 Nisan 2025 #3 Cozum bulunmazsa aksam arsivden cıkartıp atarım Upvote 0 Downvote
enes turan Premium Üye Premium Üye Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 1.073 Çözümler 78 Beğeni 1.304 Puan 1.339 Ticaret Puanı 0 7 Nisan 2025 #4 Konu 'K Envantere Envanter Düzenleme Eklentisi' 4 Nisan 2022 K envanter ve normal envanter düzenleme sistemini sizlerle paylaşıyorum. Bkların rastgele gelme sorununu fixlenmiştir. Aynı kitap türünden 200 den fazla olunca tek 200 lük gelmesinin fix i char.cpp void CHARACTER::SortSpecialInventoryItems(BYTE type): Genişlet Daralt Kopyala //Arat LPITEM book_item = GetSkillBookInventoryItem(i); if (book_item && book_item->GetVnum() == item->GetVnum()) { //Değiştir LPITEM book_item = GetSkillBookInventoryItem(i); if (book_item &&... Upvote 0 Downvote
Konu 'K Envantere Envanter Düzenleme Eklentisi' 4 Nisan 2022 K envanter ve normal envanter düzenleme sistemini sizlerle paylaşıyorum. Bkların rastgele gelme sorununu fixlenmiştir. Aynı kitap türünden 200 den fazla olunca tek 200 lük gelmesinin fix i char.cpp void CHARACTER::SortSpecialInventoryItems(BYTE type): Genişlet Daralt Kopyala //Arat LPITEM book_item = GetSkillBookInventoryItem(i); if (book_item && book_item->GetVnum() == item->GetVnum()) { //Değiştir LPITEM book_item = GetSkillBookInventoryItem(i); if (book_item &&...
matraxf MT Üye MT Üye Mesaj 251 Çözümler 9 Beğeni 78 Puan 114 Ticaret Puanı 0 11 Mayıs 2025 #5 matraxf demiş ki: 22790 eklentisini görüntüle Arkadaşlar bu sistemi arıyorum arşivinde olan var mı? öbür forumlarda indirme linkleri kırılmış Hepsini görmek için tıklayın... bu sistem malinin sistemi fakat linkleri kırık, direkt bunu arıyorum varmı elinde olan Upvote 0 Downvote
matraxf demiş ki: 22790 eklentisini görüntüle Arkadaşlar bu sistemi arıyorum arşivinde olan var mı? öbür forumlarda indirme linkleri kırılmış Hepsini görmek için tıklayın... bu sistem malinin sistemi fakat linkleri kırık, direkt bunu arıyorum varmı elinde olan
ULITRI MT Üye MT Üye Mesaj 164 Çözümler 9 Beğeni 62 Puan 489 Ticaret Puanı 0 16 Mayıs 2025 #6 Buyurun hocam Dosya Eklentileri Sort Inventory System.zip Sort Inventory System.zip 18 KB · Gösterim: 9 Upvote 0 Downvote Çözüm