Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Selamlar k envanter söktüm bi filesten fakat yeni item efekti sistemi bozuldu sebebini anlamadım araştırdım bakındım gözüme çarpan bişey olmadı gerekli 3 dosyayı bıraktım bakıp dönebilen olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
uispecialstorage.py dosyasından kaynaklı bir çakışma olacağından şüphelendim.
Bu dosyadaki bütün ENABLE_HIGHLIGHT_NEW_ITEM uyarlamalarını kaldırıp tekrar dener misin? Eğer bunu yaptıktan sonra envanterde çalışmaya başlarsa sorun uyarlamadadır. Çünkü envanter ve k envanter uyarlamaları client srcden aynı çağrıyı kullanmıyorlar gibi görünüyor.
uispecialstorage.py dosyasından kaynaklı bir çakışma olacağından şüphelendim.
Bu dosyadaki bütün ENABLE_HIGHLIGHT_NEW_ITEM uyarlamalarını kaldırıp tekrar dener misin? Eğer bunu yaptıktan sonra envanterde çalışmaya başlarsa sorun uyarlamadadır. Çünkü envanter ve k envanter uyarlamaları client srcden aynı çağrıyı kullanmıyorlar gibi görünüyor.
Sorun python veya client src kaynaklı gibi görünüyor. Tabi bir ihtimal server taraflı da olabilir, buna 3 tane dosya ile karar vermek güç.
Client src içindeki şüpheli yerlerin tamamına TraceError ile log yazdırmanı ve sorunun kaynağı olabilecek alternatifleri daraltmanı öneririm.
__RefreshHighlights her halükarda çağrılıp çalıştığına göre ilk teste ordan başlayabilirsin:
Python:
def __RefreshHighlights(self):
for i in xrange(player.INVENTORY_PAGE_SIZE):
slotNumber = self.__InventoryLocalSlotPosToGlobalSlotPos(i)
if slotNumber in self.liHighlightedItems:
chat.AppendChat(1,"Basarili")
# sistem bu if'in içine kadar geldiyse burdan sonrası client src.. --ActivateSlot
self.wndItem.ActivateSlot(i)
İki dosyada bulunan bu HighlightSlot fonksiyonu muhtemelen srcdeki; PythonNetworkStreamCommand
PythonNetworkStreamPhaseGameItem
PythonNetworkStreamPhaseGame
üçlüsünden birinden geliyordur. Veya game.py üzerinden src aracılığı ile geliyordur.
HighlightSlot fonksiyonuna srcden aktarma yapan kısmı bulup serverdan gelen verileri yazdırarak logla. (itemin kendisi, window type vs.)
Beraberinde pythona gönderilen verilerin de doğruluğunu pythondan yazdırabilirsin chat.AppendChat ile. Böylesi daha iyi olur.
Eğer TraceError mantıklı çıktılar verirse server tarafında büyük ihtimalle sorun yoktur.
Ama örnek veriyorum; Item: Savunma Taşı +0, Window Type: INVENTORY
gibi olmaması gereken şeyler görürsen serverı da incelemen gerekir.
sorunu her iki srcyide test ettim game src eski haliyle buildleyip girdiğimde parlamalarda sıkıntı yok yenı gelen ıtem parlıyor sorun game src taraflı dıye umuyorum cunku pack ve clıent src yeni ve game src eski haline aldıgımda yine parlamalar vardı
O halde yukarıdaki mesajımda dediğim gibi client srcdeki ilgili fonksiyonlar içerisinden serverdan gelen verileri loglayabilirsin.
Ayrıca def HighlightSlot(self, slot): ve def HighlightSlot(self, slot, inven_type): bu iki fonksiyonun server tarafında karşılık gelen yerlere dikkat et.
Eğer aynı yerden geliyorlarsa ve çakışma yaratacak şekilde bir veri aktarımı varsa kod pythona geldiğinde bu iki fonksiyon birbirini bastırıyor olabilir.