Çözüldü Enable_HIGHLIGHT_New_Item Efek Hatası

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

SULEYMAN BOZOK

ANKA2 RINAMT2 PROJESINE HAKIM OLAN GELISTIRICI
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
0
HIGHLIGHT sistemi ekledım fakat karsılastıgım hata varda kodları baya kurcalardım herhangı bır sorun olmazken silah ve zıhlar yarım efek sorunu yasıyorum gerı kalan hersey calısıyor proglem yok bu konula ılgılı sorun yasıyan varsa yardımcı olursa cok mutlu olurum tesekurler sımdıden saygılarımla

Dosya Eklentileri

• eeeeeeee.webp
    eeeeeeee.webp
    126,4 KB · Gösterim: 52
Çözüm
sorun pythonslotwindow.py dosyasında gerekli olan kod karsılastırması yapılarak kodlarda iyilestirme yapıldı ve activeslot tanımlaması eksik oldugu icin pythonslotwidows.h den gerekli olan tanımlamayı yaparak sorun duzetilmistir tesekurler mmo tutkunlarina konu kapatılabilir.
sorun pythonslotwindow.py dosyasında gerekli olan kod karsılastırması yapılarak kodlarda iyilestirme yapıldı ve activeslot tanımlaması eksik oldugu icin pythonslotwidows.h den gerekli olan tanımlamayı yaparak sorun duzetilmistir tesekurler mmo tutkunlarina konu kapatılabilir.

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri